На живо

7

BTS превземат света с новия си хит

Видеоклипът на Dynamite дебютира онлайн на 21 август и за по-малко от осем часа от появата си натрупа над 45 милиона гледания

Публикувано на 24 Август 2020
BTS превземат света с новия си хит

BTS пуснаха новия си сингъл в петък и подлудиха феновете си.

Видеоклипът на англоезичната песен "Dynamite" достигна 45 милиона гледания още преди да са изтекли първите 8 часа от появата му в YouTube.

Диско поп парчето идва шест месеца след като южнокорейската банда издаде четвъртия си студиен албум Map of the Soul : 7.

С песента си BTS се опитват да внесат позитивна енергия, която е особено нужна в последните месеци и труднотите, свързани с COVID-19. 

За "Dynamite" корейците са си сътрудничили с Дейвид Стюарт и Джесика Агомбар, които стоят зад хитовете "What A Man Gotta Do" на Jonas Brothers и "I Love You's" на Хейли Стенфийлд. Много кей поп артисти работят с американски продуценти, но "Dynamite" е първият сингъл на BTS изцяло на английски.

По-рано този месец BTS обявиха, че филмът им „Break the Silence: The Movie" ще влезе в киносалоните в над 70 държави по света от 10 септември.

BTS ще направят премиера на живо на "Dynamite" на 30 август по време на раздаването на Видео музикалните награди на MTV.

Три дни след премиерата си видеото към нея е гледано близо 180 млн. пъти в YouTube. 

Слушайге “Dynamite” тук

Албумът “MAP OF THE SOUL : 7” тук  

Credit:YouTube 

Ключови думи:
BTS