На живо

7

Clean Bandit и Мейбъл пуснаха обща песен

Групата и певицата разкриха парчето, озаглавено Tick Tock, в което се включва и рапърът 24kGoldn

Публикувано на 24 Август 2020
Clean Bandit и Мейбъл пуснаха обща песен

Clean Bandit и Мейбъл представиха съвместен сингъл.

Отличаваният с Грами мултиплатинен поп феномен и печелилата награди Брит певица разкриха парчето "Tick Tock", в което взема участие и 24kGoldn. 

"Tick Tock" маркира първото официално издание на Clean Bandit от 2018 г. насам и е вълнуваща нова глава за триото.

Съюзявайки се с дългогодишната им приятелка Мейбъл и базирания в Лос Анджелис рапър 24kGoldn, Clean Bandit използват поп формулата си, за да продуцират нещо заразително и уникално тяхно.

Придружаващото официално видео, режисирано изцяло от бандата, затвърждава Грейс Чато, Джак Патерсън и Люк Патерсън като едни от най-вълнуващите мечтатели в поп музиката. Абстрактната визуализация превежда през няколко стаи, всяка изпълнена с любими предмети на бандата.

През последните няколко месеца Clean Bandit използваха платформите си не само да обединяват феновете си по света, но и да помогнат при набирането на средства насред пандемията от Covid-19 и националната карантина. Организирайки седмичните включвания на живо House Party Club Nights от YouTube канала си, бандата обедини сили и с редица благотворителни организации за ексклузивни изпълнения – съвсем наскоро те бяха домакини на собствен виртуален фестивал в тандем с Global Citizen за изграждането на осведоменост относно глобалната криза с глада. Лайвстриймът по YouTube в рамките на 12 часа с любимите им световни артисти (включително Шон Пол, с когото работиха по хита "Rockabye"), включи много специален сет от предишно изпълнение на бандата и британският No.1 DJ/продуцент, Джоел Кори.

Други активности бяха изпълнение за Hospitality For Heroes/Международния ден на медицинските сестри, последното в преработка на глобалния хит "Symphony" в помощ на Comic Relief/BBC 1’s ‘The Big Night In’: тракът съдържа вокалите на британски хор и имена като Зара Ларсън (чиито вокали участват в оригинала на записа), Емели Сандей, Махалиа и Том Гранан.

Снимки: Facebook, Орфей Мюзик

Ключови думи: