На живо

7

The Chainsmokers представят своя първи саундтрак

Музиката е към филма Words on Bathroom Walls, чиято премиера в Щатите е обявена за 21 август

Публикувано на 18 Август 2020
The Chainsmokers представят своя първи саундтрак

Дуото The Chainsmokers, което е добре познато от музикалната сцена, сега навлиза силно като успешен играч и във филмовата и телевизионната индустрия.

Носителите на Грами стартираха с релийза на документалната лента Memories, след което основаха Kick The Habit Productions с цел да продуцират филма Paris, както и новия музикален драма сериал – Demo. 

Освен тях, The Chainsmokers успяха да намерят време, за да продуцират и първия си саундтрак към предстоящия филм Words on Bathroom Walls, чиято премиера в Щатите е обявена за 21 август.

Кредит: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Лентата е базирана на младежкия едноименен роман и разказва историята на Адам (Чарли Плъмър) – подрастващ тийнейджър, диагностициран с ментално заболяване, което пази в тайна от съучениците си. В страха си да не бъде разкрит, Адам се сближава с Мая (Тейлър Ръсел), която го вдъхновява да отвори сърцето си и да не позволява на болестта да обсебва живота му. Благодарение на любовта и подкрепата на новата си половинка и семейството си, Адам за първи път вижда светлина в тунела и вярва, че може да се справи с всички трудности по пътя си.  

Саундтракът към Words on Bathroom Walls е колекция от парчета с послание към младото поколение и болките на израстването. Албумът съдържа изцяло нови инструментали на парчета на The Chainsmokers, както и синглите “Push My Luck”, “Somebody” и новата им песен “If Walls Could Talk”, създадена за целите на филма.

Ключови думи: