10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Кристина Агилера ни потапя в света на Мулан

Певицата пусна визуализацията на новата оригинална песен от саундтрака на филма Loyal Brave True

Публикувано на 18 Август 2020
Кристина Агилера ни потапя в света на Мулан

Кристина Агилера изпълнява новата оригинална песен от саундтрака на "Мулан".

Суперзвездата, издала няколко мултиплатинени албума и носител на шест награди „Грами“, пее "Loyal Brave True" за едно от най-чаканите заглавия тази година – игралната адаптация на неостаряващата приказка на Дисни.

В добавка, Агилера ще изпълни и нова версия на песента "Reflection" от анимационната класика, която беше и дебютният сингъл, с който стартира кариерата ѝ.

Photo Credit: Getty Images

Директорът на „Music & Soundtracks“ към Уолт Дисни Студиос Мичъл Лайб споделя: „Кристина притежава един от най-добрите гласове на всички времена. Оригиналното ѝ изпълнение на "Reflection" от анимационния филм, когато е едва 16-годишна, има заслужено място в историята на музиката, освен че е и трамплин за безпрецедентната ѝ кариера, която последва. Благодарение на вродените си способности и натрупания опит като артист през годините, със своите изпълнения във филма, Кристина допринася много за крайния резултат, който представлява предстоящата епична нова версия на "Мулан". Смятам, че тези песни ще докоснат днешните зрители по същия силен начин, по който го направиха и преди 22 години“.

От своя страна Кристина Агилера добавя: „Филмът "Мулан" и песента "Reflection" съвпаднаха с първия ми договор за албум. Страхотно е да се върнеш към такъв невероятен филм, който има толкова дълбок смисъл и въздействащи теми, които устояват проверката на времето – да останеш верен на себе си и да се научиш да бъдеш безстрашен. Новата ми песен "Loyal Brave True" олицетворява тънкия баланс между уязвимостта и силата“.

И двете песни – "Loyal Brave True" и "Reflection", ще бъдат част както от "Мулан", така и от официалния саундтрак на филма, като оригиналната музика е композирана от Хари Грегсън-Уилямс. Автори на "Loyal Brave True" са Грегсън-Уилямс, Джейми Харман, Роси Голан и Били Крабтрий, а оригиналът на "Reflection" е написана от Дейвид Зипел и Матю Уайлдър.

Видеоклипът на "Loyal Brave True" е режисиран от създателката на филма "Мулан" Ники Каро. 

Песента на 39-годишната суперзвезда получи и своя испаноезичен вариант - Видеото на "El Mejor Guerrero" може да видите по-долу на страницата.

Ключови думи: