На живо

7

Burna Boy издаде пети албум

Записът Twice As Tall съдържа 15 песни

Публикувано на 17 Август 2020
Burna Boy издаде пети албум

Burna Boy пусна петия си студиен албум.

Записът Twice As Tall е с продължителност от над 50 минути.

Изпълнителни продуценти на колекцията от 15 трака са Шон "Диди" Комбс, Боседе Огулу и самият Burna Boy. 

Twice As Tall е записан основно в Лагос по време на пандемията от COVID-19 и е създаден със съдействието на Стормзи, Naughty by Nature, Крис Мартин от Coldplay, Майк Дийн, Timbaland, Sauti Sol и др.

"Twice As Tal е албумът за период от време в моя живот. Това е албумът за борбата за свобода. Това е албумът за живота като цяло, истинският живот, добрите и лошите времена, щастливите и тъжните времена, за великите времена", казва Burna Boy.

В разширено изявление, споделено в инстаграм по-рано миналата седмица, Burna Boy разкри подробности за решението си да не включва заглавието на албума в текстова форма на корицата. Вместо това Burna Boy обясни, че е искал корицата да има възможността „сама да говори за себе си", докато привлича вниманието към по-големи от живота теми, изследвани в 15-те трака.

"Служи като мост за човечеството, за да покаже, че всички сме различни, но и много еднакви. Благодарен съм за нереалните таланти, които се обединиха от ВСИЧКИ краища на света, за да успеем с това", казва той.

Ключови думи: