На живо

7

Инспектор N-JOY даде интервю за Момичетата от града

Той разказа подробности за ежегодното национално турне N-JOY Summer и как то протича през различното лято на 2020

Публикувано на 05 Август 2020
Инспектор N-JOY даде интервю за Момичетата от града

Ежегодното национално турне N-JOY Summer продължава и през август, а тази година кампанията се провежда в подкрепа на българския туризъм.

Ние от радио N-JOY обединяваме усилия с партньорите ни в помощ на един от най-засегнатите сектори в страната, а в рамките на турнето се опитваме да дадем на вас слушателите шанс да изживеете едно страхотно и различно лято.

С какво обаче е различно и самото турне, защо е хубаво да опознаем нови кътчета от България и къде самият той се е губил нарочно, разказва Генчо Генчев -#ИнспекторNJOY, който разговаря с Момичетата от града.

"Различно лято" е мотото на тазгодишното ви лятно турне, което е в подкрепа на българския туризъм. До кои точки на България ще стигнете?  

Тази година кампанията ни N-JOY Summer наистина е различна. Вярваме, че трябва да сме в подкрепа на добрите български туристически дестинации. Българският туризъм засега е доста минорен, каквато всъщност е и годината. Добрата новина в цялата работа е, че има сериозен уикенд туризъм и едни хора откриват, а други преоткриват България. Затова ние се надяваме с нашата кампания да стигнем до най-важните точки – домовете и умовете на хората и те да ни чуят. Защото България е уникално място, въпреки "бетона" и въпреки "доброто" обслужване. Защото, за радост, това не е навсякъде.

Можете да прочетете цялото интервю, което Инспекторът даде за Момичетата от града в линка

Ключови думи: