На живо

7

Велинград очаква своите гости

В края на гостуването на N-JOY Summer във Велинград, Инспектор N-JOY се срещна с кмета на града г-н Костадин Коев

Публикувано на 01 Август 2020
Велинград очаква своите гости

В края на гостуването на N-JOY Summer във Велинград, Инспектор N-JOY се срещна с кмета на града г-н Костадин Коев.

Двамата разговаряха, както за тенденцията все повече млади хора да избират Велинград за своята почивка, така и какво предприема градската управа, за да привлече повече туристи.

Според градоначалника все още има какво да се желае за инфраструктурата, но в последните четири години усилено се работи по нейното подобряване и по облагородяването на зелените площи.

Г-н Коев сподели, че Велинград е уникално място, заради комбинацията от минерална вода, природа, въздух и надморската височина, които му дават потенциала да продължи да привлича посетители. От 1958 г. градът е обявен за национален балнеологичен център и има традиции в балнеолечението и СПА туризма, което го прави предпочитана туристическа дестинация за поколения българи.

Във връзка с действащата в страната епидемична обстановка, г-н Коев увери слушателите на радио N-JOY, че всички хотели във Велинград са отворени и са предприети необходимите действия за спазване на мерките за безопасност.

Кметът на Велинград покани всички, които търсят прохлада, чист въздух, автивен туризъм сред природата, необходимо им е балнеолечение или имат нужда от релаксиращи СПА процедури, да не се колебаят и да изберат да прекарат своята ваканция в СПА столицата на Балканите! 

Ключови думи: