10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Нели Петкова пусна нов сингъл

Сега е момента е със свежо, лятно и младежко звучене, създава усещане за безкрайните летни дни, радостта от споделената любов и желанието всеки миг да бъде изживян пълноценно

Публикувано на 25 Юли 2020
Нели Петкова пусна нов сингъл

Нели Петкова представи нов сингъл.

„Сега е момента" е със свежо, лятно и младежко звучене, създава усещане за безкрайните летни дни, радостта от споделената любов и желанието всеки миг да бъде изживян пълноценно. 

Автори на музиката са Искрен Тончев – Искрата и Нели Петкова, а текстът е дело на Росен Димитров, Искрата и Нели Петкова. Автор на аранжимента е Искрен Тончев – Искрата. Нели отново съчетава модерно поп звучене с фолклорни елементи, което се наложи като запазена марка на певицата. Основният лайт мотив в песента е записан с традиционния български инструмент - кавал от композитора и виртуоз Костадин Генчев. 

Видеото към песента е цветно, енергично и носи цялостното послание и внушение на текста. В него Нели Петкова си партнира с актьора Калоян Калев. 

Локациите на снимките са в София и околностите на столицата, а визиите на Нели Петкова са ярки и свежи, вдъхновени от стрийт стила на градското момиче.  Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex, оператор – Иван Иванов.  

Ключови думи: