На живо

7

Поли Генова издаде нов албум

По него изпълнителката работи в продължение на 2 години с екип от световно известни професионалисти

Публикувано на 25 Юли 2020
Поли Генова издаде нов албум

Официалната премиера на новия албум на Поли Генова „Твоя“ се състоя на 24 юли.

По него изпълнителката работи в продължение на 2 години с екип от световно известни професионалисти.

Албумът включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и последния ѝ хит "How We End Up".

Феновете на хубавата българска музика ще имат възможност да се насладят и на дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители.

Албумът „Твоя“ вече може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна. 

Албумът на Поли Генова беше официално представен на стилно събитие в столичен клуб. Бляскавата премиера беше уважена от десетки колеги и приятели на изпълнителката, журналисти и представители на българския шоу бизнес. Сред присъстващите на събитието, които минаха по червения килим, бяха Михаела Маринова, Прея, Рафи и др. Неотлъчно до Поли през цялате вечер беше семейството ѝ и 1-годишният ѝ син Даниел. 

По време на представянето на новия албум Поли изпълни на живо парчето "How We End Up", както и впечатляващата хореография от видеото към него. Присъстващите имаха възможност за първи път да чуят изцяло нова песен, която бе представена заедно с китариста Васето Крумов. 

„Този албум е моя сбъдната мечта. В тази невъзможна ситуация, в която се намираме, е истинско щастие да можеш да реализираш проект като този. Благодаря на всички професионалисти, с които създадохме толкова качествен продукт. „Твоя“ е моят подарък към всички, които харесват и слушат музиката ми и непрекъснато изразяват своята подкрепа и любов към мен. Надявам се, че в този албум всеки ще открие по нещо за себе си“, коментира Поли Генова. 

За Поли Генова

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на хитовете "На инат", "Солени дни", "Още", "Героите", "Perfect Love", "Г-н Президент" и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента "If Love Was a Crime", с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.

Фотограф: Дориян Тодоров

Ключови думи: