На живо

7

Neon Dance Party те очаква!

Новият и вълнуващ проект Neon Dance Party ще даде старт на най-горещия месец от годината.

Публикувано на 20 Юли 2020
Neon Dance Party те очаква!

Лятото е сезонът на пътуванията, приключенията, отпуските и най-вече на успешните музикални партита.  

Новият и вълнуващ проект Neon Dance Party ще даде старт на най-горещия месец от годината.  

Парти, което ще превърне Варна в още по-атрактивно място, както за български, така и за международни туристи.  

Независимо огромния и тежък отпечатък, който световната пандемия от COVID-19 оказа върху музикалните сцени, надеждата за незабравими парти спомени е жива.  

На 1-ви август 2020 г. ще се проведе първото издание на Neon Dance Party. Страхотното музикално събитие ще се проведе в клуб PORTe и ще предостави на жителите и гостите на града възможността да започнат месец август, наслаждавайки на някои от най-успешните, вълнуващи и актуални български изпълнители.  

Програмата няма да отстъпва по качество на музикалните събития, които се организират в района и ще предложи на жителите и гостите на Варна да се насладят на множество изпълнения на звезди, както: ДАРА, Били Xлапето и Демо, Торино и Пашата, Expose Team, български DJ-и, както и финалисти от “Гласът на България” и др.  

Екипът на Neon Dance Party е приготвил интересни и любопитни изненади за гостите си, а само тази седмица слушателите на радио N-JOY ще могат да спечелят двойна покана за събитието във Варна. 

За да участвате в жребия за наградите е необходимо да имате навършени 18 години и да отговорите правилно на седмичния въпрос, чрез регистрационнната форма по-долу на страницата. 

Ключови думи: