На живо

7

Ново парче от Torino & Pashata

Кралете на латиното се качват в луксозен Cabriolet, за да доведат със себе си всичко, което не се римува със скука

Публикувано на 16 Юли 2020
Ново парче от Torino & Pashata

Супергорещо, силно секси и точно за лятото пристига новото парче на Torino & Pashata.

Кралете на латиното се качват в луксозен „Cabriolet“, за да доведат със себе си всичко, което не се римува със скука.

Тодор Емилов - Torino, и Павел Денов - Pashata, не изневеряват на стила си и предлагат продукция за милиони... гледания и слушания.

Двамата са от малкото български изпълнители, които се радват на абсолютна популярност сред младата аудитория, без да вкарват рейтингови емоции с циничен текст или послания.

Новата им песен „Cabriolet“ събира дългоочакваната тръпка по лятото на 2020 г. В нея има от всичко, което един истински джентълмен може да си пожелае: и горещо момиче, и обещаващи чувства, и луксозен автомобил, пътуващ към разкошна дестинация, и добър приятел, с когото да се сподели всичко това. Всъщност освен във видеото Torino & Pashata са добри приятели и в живота - от онези, които първо си съперничат, а после решават, че ако работят в екип, ще са непобедими.

Освен двамата изпълнители в проекта участие има и загадъчна дама, която изпълнява съпътстващите вокали. Момчетата засега пазят в тайна името, но обещават да го споделят със симпатични журналисти.

„Cabriolet“ пристига в своята луксозна визия, нагорещена от героинята в клипа - в ролята влиза известният грим специалист, сексапилната Емануела Никол, която е и житейската половинка на Pashata. 

Ключови думи: