На живо

7

Anitta пусна нов сингъл

Песента Tócame e с участието на Arcangel & De La Ghetto

Публикувано на 15 Юли 2020
Anitta пусна нов сингъл

Anitta пусна нов сингъл и видео.

Следвайки анонса си за подписването с Warner Records, бразилската супер звезда (менажирана от S10 Entertainment) представи “Tócame”, с участието на Arcangel & De La Ghetto.

Корицата на Anitta на V Magazine също излезе в деня на премиерата и включва сензационни нови снимки и ексклузивно интервю с въпроси и отговори с Diplo. 

“Tócame” е писан от Anitta, Arcangel и De La Ghetto и е продуциран от хитмейкъра Раян Тедър.

Тедър е и ексклузивния продуцент на предстоящия албум на Anitta.

Видеото е режисирано от честия й сътрудник и известен креативен директор Джовани Бианко (Anitta “Bang,” “Sua Cara,” and “Essa Mina e Louca”) и е заснет при стриктни противоепидемични мерки. Използвайки зашеметяващи визуални ефекти, домашните кадри на тримата изпълнители са проектирани по балконите и безпроблемно съчетани със сцени на хора от домовете им, весело танцуващи с музиката. 

“Tócame" е регетон с чувствен и неустоим ритъм. Музиката подчертава важността на това да се опознаете и разберете точно какво ви харесва. Да споделя песента с Arcangel и De La Ghetto я прави още по-специална”, казва Anitta. 

“Tócame” предлага само предварителен поглед към това какво предстои от латино феномена, имайки предвид, че предстоящият й албум съдържа толкова забележителни продуценти и автори на песни, като Раян Тедър, Stargate и Андрес Торес и Маурицио Ренгифо (продуцирал “Despacito”) сред още други. 

Anitta бе много заета по време на карантината, включвайки се на живо в социалните мрежи почти всеки ден от дома си в Рио де Жанейро. Тя даваше на феновете си актуална информация относно процеса по записване и се присъедини към Майли Сайръс, Джей Балвин, Кейти Пери, Давид Гета и др. за чат и изпълнения. Anitta трябваше да поеме към сцените на Coachella и Rock In Rio през 2020. 

Страхотната кариера на Anitta включва четири латино студийна албума и много колаборации. Уникалното й звучене и стил са музикален микс от регетон, боса нова, R&B, хип-хоп, електронна денс музика и funk carioca. Anitta е най-слушания артист в Бразилия и обхваща глобална публика от повече от 47 милиона инстаграм последователи. С 5 номинации за латино награди Grammy, 6 MTV EMA победи, близо 5 милиарда YouTube гледания и 6.5 милиарда Spotify слушания, Anitta е напълно готова за глобална супер звезда.

За Anitta:

След пробива си в Бразилия преди шест години, Anitta се превърна във водещия артист на новото поколение в латиноамериканската музика. Като най-големият някога глобален женски артист от Бразилия, тя наброява над 47 милиона инстаграм последователи и над 14 милиона YouTube абонати, генерирайки повече от 4.7 милиарда гледания. Anitta бе определена за Най-влиятелната личност в Бразилия от Forbes Magazine и е сред 15-те най-влиятелни музиканти в социалните медии в света от Billboard. През юли 2013, тя издаде поименния си първи албум, Anitta, който се състои от 14 трака, повечето от които писани от нея. Вторият албум на Anitta, Ritmo Perfeito, излезе през юли 2014 г., последван от третия албум, Bang, през 2016. Албумът съдържа 15 оригинални трака и музикалното видео към заглавната песен, “Bang,” наброява над 377 милиона гледания от излизането си. Последния й албум, Kisses, бе издаден през април 2019 г. и е първият триезичен албум на Anitta с песни на испански, португалски и английски. Kisses бе номиниран за “Best Urban Album” на наградите Latin Grammy Awards през 2019 г. След 2014, Anitta бе определена за “Best Brazilian Act” на MTV Europe Music Awards за пет последователни години. Тя беше главна личност на отварящата церемония на Олимпийските игри в Рио през 2016 г., където направи изпълнение с бразилските певци/автори на песни Gilberto Gil и Caetano Veloso. Anitta е красила кориците на безброй списания, включително Vogue Brazil, Marie Claire Brazil, GQ Mexico и GQ Brazil. Anitta е работила с фигури като Madonna, Major Lazer, J Balvin, Diplo, Ozuna и Maluma сред много други. Най-наскоро тя издаде “Fuego” с DJ Snake и Sean Paul и пуерториканския продуцент Tainy. Тя ще продължи да издава португалска музика чрез Warner Music Brazil. Anitta в момента е в студиото, записвайки предстоящия си няколкоезичен албум, очакван по-късно тази година чрез Warner Records.

Ключови думи: