На живо

7

Тайната на добрия масаж

Уникални масажи за пълен релакс

Публикувано на 14 Юли 2020
Тайната на добрия масаж

Днес Инспектор N-JOY ни разкрива тайните на добрия масаж.

Негов гост днес е опитният рехабилитатор Йордан Манев.

Данчо, който работи в СПА центъра на Парк хотел „Олимп“ от години, ни казва с усмивка на лице, че владее над 50 вида масаж. Явно тайната е в добрия масажист! 

Предизвикваме Данчо да изброи поне 5 броя. Това са масаж с вулканични камъни, масаж с водорасли от Мъртво море, с мед, с шоколад и козметичен масаж „Индийски океан“. Основно в хотела гостите предпочитат антистрес масажите, които включват и лечебна минерална вода, която, както знаем, е уникална в района на Велинград.

Разбираме, че масажът с вулканични камъни е разновидност на класическия масаж. Вярва се, че вулканичните камъни имат лечебна сила и съдържат големи количества магнезий и желязо. Това спомага за дълбоко поглъщане на топлината и бавното ѝ отделяне. Терапията с тях отпуска тялото и може  успокои нервната система.

Масажът „Индийски океан“ се оказва много луксозен, защото в него е включена терапия с висококачествена френска козметика на основата на водорасли. Самият масаж имитира вълните на морето. Повече няма да издаваме. За да разберете какво е това удоволствие от един от всички тези уникални масажи, трябва да посетите самия хотел „Олимп“.

Гарантираме, че ще се почувствате като богове!

Ключови думи: