На живо

7

N-JOY Summer продължава с нова дестинация

Втората седмица от кампанията на радио N-JOY ни отвежда в регион Родопи

Публикувано на 14 Юли 2020
N-JOY Summer продължава с нова дестинация

Голямото лятно турне N-JOY Summer продължава и радио N-JOY се отправя към нова вълнуваща дестинация в регион Родопи.

Тази седмица главен герой в пътешествието е Инспектор N-JOY, който ще разкрие чудесата в и около СПА столицата на България – Велинград и ще даде шанс на един късметлия да спечели уикенд за двама.

От 13-ти до 17-ти юли всички слушатели на радиото ще могат да научат за модерната страна на региона, предлагаща уникални условия за почивка и няколко вида туризъм, както и за богатото културно-историческо наследство на Чепинския край.

През 2020 г. кампанията на радио N-JOY  се провежда в подкрепа на българския туризъм, като N-JOY обединява усилия с партньорите си в помощ на един от най-засегнатите сектори в страната.

Приключенията на емблематичния радиоводещ започват от удобствата на четири звездния Парк Хотел „Олимп” Велинград и ще се  превърнат в неповторим гид за най-интересните и забавни места от региона. Пригответе се да научите какво е родопска теснолинейка, какви водни атракции крие язовир Доспат, кои са върховните кулинарни върхове на типичната родопска кухня и каква е тайната на водата във Велинград. Тези и още много интересни теми ще очакват всички фенове любимото радио N-JOY през новата седмица.

Тази седмица кампанията N-JOY Summer дава шанса на един късметлия да спечели уикенд за двама в първокласния парк хотел „Олимп“, както и свежи тениски и летни чанти за още петима участници в играта. Всеки, който искат да участва за една от тези страхотни награди, може да го направи, като посети секция „Игри“ на сайта на радиото.

През лято 2020 радио N-JOY обещава да превърне слушателите в радиотуристи. През изминалата седмица радиото посети уникални места в Област Бургас, като местността „Пода“, с която България се нарежда на 1-во място по най-много видове птици на единица площ в Европа. Други спирки на слънчевата водеща Нейа бяха неповторимият Музей на солта и криещият архитектурни забележителности на региона Исторически музей – Поморие. Всички материали от кампанията N-JOY Summer могат да бъдат намерени на сайта ни в секция новини.

Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да съпреживеете N-JOY Summer –  единствената по рода си кампания в българския радиоефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-JOY - Инспектор N-JOY, Нейа, Деси и Ники.

Ключови думи: