10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Включи се в новата игра на RÖFIX и радио N-JOY!

Влез в страницата на играта на сайта www.njoy.bg, отговори вярно на въпроса за деня и може да спечелиш тениска на RÖFIX, а всеки петък един от участниците ще спечели уикенд за двама

Публикувано на 14 Юли 2020
Включи се в новата игра на RÖFIX и радио N-JOY!

От известно време си мислиш колко по-приветлив би бил домът ти с нова фасада. Копнееш за естетика и семеен уют и вярваш в комфорта на енергийно ефективното жилище. Търсиш изгодни оферти, но държиш на реномирания производител и на гаранцията. Мечтаеш и обмисляш, събираш информация, но отлагаш.

Не отлагай! Включи се в играта на радио N-JOY и RÖFIX! Спечели нова фасада за дома си от реномираната австрийска марка с над 130 години опит зад гърба си!

Слушай сутрешното шоу на радио N-JOY, в което Инспектор N-JOY ще те запознае с богатото портфолио на RÖFIX в областта на топлоизолационните системи.

Влез в страницата на играта, отговори вярно на въпроса за деня и може да спечелиш тениска на RÖFIX, а всеки петък един от участниците ще спечели уикенд за двама.

Ако искаш да преобразиш своя дом с нова фасада – топлоизолационна система на RÖFIX, влез на roefix.bg, качи снимка на фасадата на жилището си  и може точно ти да си  щастливецът, който ще „облече“ дома си.

Топлоизолационни системи RÖFIX - обичаме да обличаме дома ти!

Ключови думи: