На живо

7

N-JOY Summer 2020 стартира от Поморие

Ако не сте посещавали морския град, може да видите видеокадрите, заснети от фотографите Николай Стоянов и Драгомир Узунов от eBulgaria.eu

Публикувано на 09 Юли 2020
N-JOY Summer 2020 стартира от Поморие

През тази седмица N-JOY Summer, кампанията на радио N-JOY в подкрепа на българския туризъм, гостува на Поморие и околностите.

Цяла седмица екипът на шоуто "От 10 до 2" излъчва от красивото морско градче и ни запознава с историята, забележителностите и интересните неща за посетителите в района.

И, за да бъде пълна картината, ви представяме и видеокадрите, заснети от фотографите Николай Стоянов и Драгомир Узунов от eBulgaria.eu, които ни отвеждат в морския град.

Двамата разкриха, че се занимават предимно със сватбена фотография, но една спонтанна идея ги провокира да започнат да създават видео визитки на различни кътчета от страната ни и по този начин се ражда eBulgaria.

За проекта Николай каза: "Понякога хубавите идеи се раждат почти на шега. Точно така се роди идеята за eBulgaria. Двама ентусиасти с малко свободно време, съчетан с дългогодишен опит във видео и фотозаснемане са достатъчни да създадат добра видеовизитка на почти всяко кътче от нашата страна. Идеята на eBulgaria е да представя красиви кътчета от България, чрез кратки видеоклипове, които да бъдат публикуване на едно място. 

България има огромна предпоставка за създаването на многобройни хубави видео визитки. Поморие бе една от първите дестинации, които бяха заснети от нас. Това е предпочитана от нас дестинация за уикенд почивка. Яворовите скали, Поморийското езеро и крайбрежната ивица са любимите ни места там. Клипът за Поморие бе заснет в рамките на един укиенд, в края на месец май тази година".

Ключови думи: