10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Бургас - адресът на лято 2020

В програмата му са включени детски занимателни и образователните игри, свързани с природните дадености на Странджа, интересни изложби, показващи обичаите, културното и археологическо наследство на този регион, фолклорни концерти и поход до легендарния Вълчанов мост

Публикувано на 09 Юли 2020
Бургас - адресът на лято 2020

Слушайте на 10.07. по радио N-JOY рубриката "Бургас - адресът на лято 2020".

Тя се излъчва всеки петък в "Шоуто на Инспектор N-JOY" и ни разкрива интересни и полезни факти за Бургас като туристическа, "чиста" дестинация.

Научаваме повече за локалните забележителности, атракции, места за отдих, арт и музикални събития, които правят града привлекателно място за отдих и уикенд туризъм.

"Бургас - адресът на лято 2020" е съвместна рубрика на Община Бургас и радио N-JOY.

Запознайте се с магичната сила на Странджа в предстоящия тематичен уикенд на 11, 12 и 13 юли, организиран от Община Бургас.

В програмата му са включени детски занимателни и образователните игри, свързани с природните дадености на Странджа, интересни изложби, показващи обичаите, културното и археологическо наследство на този регион, фолклорни концерти и поход до легендарния Вълчанов мост.

В рамките на Уикенда на Странджа е предвидена и прожекция на филма "Нестинари" в Етнографския музей.

Тази седмица ще бъде открито и юлското издание на "Базара за ръчно творчеството" в експозиционен център "Флора".Вижте цялата програма с тематични и съпътстващи културни събития - ТУК.

Ключови думи: