10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Започна голямото лятно турне N-JOY Summer 2020

Тази година кампанията на радио N-JOY се провежда в подкрепа на българския туризъм

Публикувано на 06 Юли 2020
Започна голямото лятно турне N-JOY Summer 2020

Лятo 2020 започна с ежегодното национално турне N-JOY Summer и вълнуващи изненади за всички радиослушатели.

От днес до края на месец юли любимото радио N-JOY ще се превърне в неповторим гид за най-интересните и забавни места из страната ни. 

През тази година кампанията на радио N-JOY  се провежда в подкрепа на българския туризъм, като N-JOY обединява усилия с партньорите си в помощ на най-засегнатия сектор в страната.

В рамките на турнето ще предложим на своите слушатели шанс да изживеят едно страхотно различно лято и да спечелят много награди. 

Лятната обиколка започва на брега на морето край Поморийското езеро, където N-JOY Summer ще излъчва своята програма от страхотния ваканционен комплекс Wave Resort. В рамките на първата седмица се пригответе да научите всичко любопитно за региона, включително къде да направите своя лечебен масаж с поморийска луга, как изглежда един музей на открито, защо е важен миграционният път на птиците Via Pontica, кои са основните архитектурни забележителности и защо трябва да си купите вино, докато сте в Поморие. 

Лятното турне N-JOY Summer предлага на всички N-JOY фенове възможността да се включат и в лятната игра на радиото, от която всяка седмица могат да спечелят свежи тениски, летни чанти и уикенд в първокласен хотел. Всички, които искат да се включат в играта за страхотния ваканционен подарък, ще могат да го направят в секция „Игри“ на сайта на радиото

Нов вид туризъм се задава на хоризонта и всеки слушател може да се включи без усилие на вълните на радио N-JOY. Пригответе се да бъдете радиотуристи с N-JOY Summer –  единствената по рода си кампания в българския радиоефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преки включвания от мобилно радио студио на място.  

N-JOY Summer T-Shirts

N-JOY Summer Beach Bags

Ключови думи: