На живо

7

Марио разкрива романтична страна в ново видео

Преди дни младият артист показа клипа на новата си песен, озаглавена Дори

Публикувано на 03 Юли 2020
Марио разкрива романтична страна в ново видео

Марио Михайлов разкрива своята романтична страна в ново видео.

Преди дни младият артист показа клипа на новата си песен, озаглавена "Дори".

Парчето се ражда в седмиците на социална изолация, когато Марио си дава сметка, че няма по-важно нещо от това да си обичан, здрав и до любимия човек.

Дори когато остава без професионални ангажименти, поради създалата се обстановка, това не пречупва желанието в артиста, а се вдъхновява за нови проекти и осъзнава, че единствено любовта и вярата го спасяват да съхрани себе си и да продължи смело по пътя си.

В тази нетипичната ситуация младият артист провокира себе си и прави лирическо отклонение, което ни представя под формата на красивата балада "Дори".

Идеята развива заедно с композитора и текстописец Димитър Лефтеров, с когото работят в тандем от дебютната му песен насам. В този проект изпълнителят залага единствено на чувствата и показва, че може да докосва слушателите не само с бързи ритми, но и с по-баладични парчета, където емоцията е водеща.

Марио открехва завесата на личния си живот и с видеото, където за първи път показва своята реална половинка - неговата муза за изкуство.

Невероятни пейзажи и красиви моменти, заснети на различни локации в България виждаме във видеото на „Дори“, което олицетворява идеята на парчето - именно любовта и различните фази през които преминава.

Видеоклипът на "Дори", който може да гледате по-долу на страницата или в YouTube канала на Facing The Sun, е дело на Виктор Милушев. 

Ключови думи: