На живо

7

NDOE с горещо видео към нова песен

Изпълнителят показа спиращо дъха видео към парчето, наречено Тялото

Публикувано на 29 Юни 2020
NDOE с горещо видео към нова песен

NDOE представи ново парче.

Изпълнителят, който е вечно една крачка пред другите, завинаги срещу еднообразието и посредствеността, показа и спиращо дъха видео към песента, озаглавена „Тялото“.

Зарибяващият афробийт звук към парчето е на muhaill, с когото NDOE работи за жълтия си албум “Хиляди белези”, а сега продължава да разчупва стила и да показва, че в България има място за африкански и карибски ритми.

Текстът на “Тялото” е дело на NDOE и описват благоговението му пред изящните женски форми. Финалният звук е направен от Algoriddim, отговорен и за звука на „Белезите“. 

От клипа, сякаш сниман на Сейшелите, в Куба или на някое мистично място в Тайланд, струи екзотика. Режисьор е Тишо Златев, който преди година засне красивия и романтичен “Само за мен” и който прави впечатление със своя талант и перфекционизъм. Оператор е Ангел Юруков - Ачо, млад талант, който има усет и отношение към камерата и двамата с Тишо в екип са родени да създават красота. В ролята на събирателния образ на по-красивата част от човечеството е хипнотизиращата Стефани Обадяру, която показва доста от себе си - красота, изящество, екзотика и осанка на супермодел. За стайлинга на NDOE и Стефани се е погрижил модния гуру и автор на супер тренди инстаграм акаунта Covistyle - Гроздан Михайлов. 

NDOE споделя, че афробийт звученето му е много присърце. Денсхолът е в кръвта му, но когато преди няколко години се зарибява по африканските ритми от Гана и Нигерия или т.нар. азонто, усеща че много му приляга. 

В момента NDOE довършва новия си албум “Второ действие”, който обещава да е не по-малко успешен от “Хиляди белези”. За феновете NDOE пусна едноминутни откъси от всяко парче в инстаграм профила си. 

“Второ действие” ще е също толкова пипнат, помислен и изживян като предния, без да е толкова мрачен. Настроението ще е приповдигнато, което съвсем не значи, че няма да задава въпроси, да търси отговори и да замисля. Напротив - ще има за всеки по нещо, за всяко настроение и за всяко ухо, стига да е готово за нещо наистина качествено, за дълги повторения и много бас“,споделя изпълнителят.  

Ключови думи: