На живо

7

Гласът на България с нов култов стикер пакет във Viber

Изтеглянето на пакета е напълно безплатно и дава възможност на своя притежател да стане част от общността на „Гласът на България"

Публикувано на 22 Юни 2020
Гласът на България с нов култов стикер пакет във Viber

 

Нов, анимиран и озвучен Viber стикер пакет, зареден с емоцията на най-гледаното музикално риалити у нас вече е достъпен за феновете на шоуто. И тази година можете да намерите специалният стикер на радио N-JOY, който свежо ни напомня, че животът е "Пей, сърце"!

След като миналата година пакетът на Гласът влезе в Топ 3 на най-популярните и сваляни стикери в България, сега всички фенове на музиката ще могат да се забавляват и да обменят новите 13 още по-яки тематични стикери.

Част от тях са емблемите на предаването, треньорите Иван Лечев, Михаела, Камелия и Графа, с техните лица и гласове, лафове от водещите Павел и Венци Венц, заедно с V-репортера Алекс Петканова, както и още много други.

Изтеглянето на пакета е напълно безплатно и дава възможност на своя притежател да стане част от общността на „Гласът на България", където водещата на онлайн рубриката „Гласът зад кадър” – Алекс Петканова ще споделя всичко важно от шоуто, както и много ексклузивни материали зад кулисите.

Откъде можеш да свалиш стикер пакета на „Гласът на България", можеш да видиш на сайта на предаването.  

 

Ключови думи: