На живо

7

Михаела Филева представи новата си песен

Талантливата изпълнителка гостува в шоуто От 10 до 2 с Нейа по радио N-JOY и сподели как се е появила Родена с късмет

Публикувано на 16 Юни 2020
Михаела Филева представи новата си песен

Михаела Филева представи новата си песен

Талантливата изпълнителка гостува в шоуто "От 10 до 2 с Нейа" по радио N-JOY във вторник и сподели как се е "родило" парчето, озаглавено "Родена с късмет".  

"В перода на карантината, когато много неща ти липсват, имаш два пътя, по които можеш да поемеш: Единият е да се депресираш, че трябва да стоиш вкъщи, че не можеш да водиш нормалния начин на живот, с който си свикнал и другият - да си благодарен за нещата, които все пак имаш. Това е поводът да си кажа, че съм родена с късмет, защото наистина мога да виждам най-доброто от ситуацията. Съумявам да бъда благодарна за нещата, които притежавам и да се боря за нещата, които все още не са част от живота ми", разказва Михаела. 

Тя сподели, че създаването на парчето е протекло дистанционно. 29-годишната певица, която отпразнува рождения си ден на 15 май, е пишела нещата у дома, а Веселин Ценов - Algoriddim и Константин Ангелов са правели аранжиментите под карантина в Балчик. Сред разхлабването на мерките всички са се събрали в студиото на Монте Мюзик за записа на песента.  

За видеоклипа Михаела си сътрудничи с Бойко Щонов, като първоначалната идея е била визуализацията да е анимирана. В последствие концепцията претърпява промени и екипът обмисля заснемането да става от балконите, с помощта на дрон, за да няма физически контакт между оператор и артист. 

В крайна сметка, в средата на май, при поразхлабването на мерките, решават че песента трябва да има клипа, които заслужава. Как са се справили може да видите във офицалното видео на "Родена с късмет". 

Михаела Филева разкри още, че третият й студиен албум, които беше отложен във времето, се очаква в края на календарната година (2020).

Ключови думи: