На живо

7

Galantis пуснаха нов сингъл

Дуото представи парчето Only A Fool, което е създадено в сътрудничество с Ship Wrek x Pink Sweat$

Публикувано на 09 Юни 2020
Galantis пуснаха нов сингъл

Международно утвърденото дуо Galantis и хитовият екип Ship Wrek обединиха сили с изпълнителя-автор на песни-продуцент Pink Sweat$ за сензационния нов колаборативен сингъл “Only A Fool”. 

Енергичният трак събира заедно копринени соул вокали с „бълбукащ“ бийт, които перфектно известяват за предстоящите летни месеци. 

“Правехме непрекъснато музика в студиото по време на карантината и се радвахме да работим с нашите колеги от лейбъла Pink Sweat$ и Ship Wrek по този трак. Забавна колаборация е, която носи добро настроение в странно време”, споделят Galantis.  

“Има нещо много специално в този запис, което просто се усеща на място – миксът между R&B и хаус музика е нещо, което не бяхме изследвали досега и направихме всичко възможно да се убедим, че е перфектен“, разкриват Ship Wrek. 

“Only A Fool" е за човек, по който много си падаш, но той не прави правилните неща. В същото време не си перфектен, но осъзнаваш, че с любов можеш да достигнеш съвършенство. Не се опитваш да поправиш всичко грешно у него, но приемаш тези неща. Да му кажеш „не харесвам тази част от теб, но я обичам и ще бъда глупак, ако позволя това, което не харесвам у теб да не ми позволи дълбоко да се влюбя“, допълва Pink Sweat$.  

“Only A Fool” маркира третото издание от Galantis за последните месеци, следвайки интроспективния колаборативен сингъл “The Lake” с Wrabel и техният принос към саундтрака на Scoob! The Album, “I Fly” с Faouzia. Миналия февруари дуото също обедини сили с WaveXR за трансформирането на истински аватари за специален виртуален риалити концерт на живо. Изпълнението, което се излъчи отново миналия месец като част от OneWave Benefit Concert Series в полза на MusiCares и AdCouncil, насъбра над 1 милион гледания. 

Сингълът “Only A Fool" е наличен чрез Big Beat Records. Photo: Facebook

Ключови думи: