На живо

7

Виктория пуска нова песен в края на месеца

Парчето е озаглавено alright. и се очаква на 24 юни

Публикувано на 05 Юни 2020
Виктория пуска нова песен в края на месеца

Първата песен и видеоклип на Виктория след Евровизия ще бъдат представени на 24 юни.

Талантливата певица вече завърши снимките на музикалното видео към „alright.” и се готви за премиерата на новия си сингъл.

Песента е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София през януари.

Премиерата на „alright.” ще се случи в официалния YouTube канал на Виктория и в нейния Spotify.  

Виктория споделя за своя нов проект: „Песента беше създадена по време на музикалния лагер за Евровизия в София през януари. Вдъхновихме се за нея в момент, в който всички бяхме много изморени и искахме просто да се разтоварим. Написахме я на един дъх и в нея определено може да се открие едно емоционално облекчение. Нямах търпение да я завърша и в крайна сметка се радвам, че това ще е първият ми проект след Евровизия!“

Музикалното видео на „Alright” е заснето в Бургас и Приморско, с подкрепата на двете общини. Част от снимките се провеждат и в новата многофункционална зала "Арена Бургас", която трябва да бъде завършена тази година.

Кметът на Бургас Димитър Николов заяви: „Бургас е град на изкуството и притежава артистичен дух. Той е утвърден център на българската музикална сцена и вдъхновява българските артисти да създават проекти на европейско и световно ниво. Благодарим на Виктория и екипа ѝ, че избраха нашия град за място, където да реализират новия си проект и вярваме в българския успех на Евровизия 2021".

Кметът на Приморско Димитър Германов също изрази подкрепата си за проекта и певицата: „Радваме се, че красивите плажове на Приморско са част от снимките на новия клип на Виктория. Като международно признат артист тя ще помогне за популяризирането на нашето Черноморие“.

Песента на Виктория на Евровизия 2020 “Tears Getting Sober” се превърна в един от големите хитове от отмененото издание на Евровизия 2020. Тя влезе в дигиталните музикални класации на Великобритания, Нидерландия, Исландия, Норвегия, Германия, Кипър, Дания, Швейцария, Белгия, Австрия, Швеция и Австралия. Българската певица беше големият фаворит за победата на конкурса преди той да бъде отменен.

Фотокоредит: Лора Мушева

Ключови думи: