На живо

7

Рики Мартин издаде мини албум

Многократният носител на десетки престижни музикални награди зарадва феновете си по цял свят с ново EP, озалгавено PAUSA

Публикувано на 01 Юни 2020
Рики Мартин издаде мини албум

Рики Мартин издаде изненадващо нов миниалбум. 

Многократният носител на награди “Грами” и “Латино Грами” зарадва феновете си по цял свят с ново EP, озалгавено PAUSA.

Рики споделя, че вдъхновението за студийната си мини колекция е открил в необикновеното време, в което се намира светът.

“Моментът, в който чух парчета готови, знаех, че обичайният начин на издаване на албум не е правилният за мен. За първи път в кариерата си исках да споделя проекта си както аз реша и да позволя на момента на “изненада” да си свърши работата. Това, което ще откриете в това EP е прозрачност, романтика, носталгия и много живот“, допълва Мартин. 

Мълчанието винаги е било есенциална част от креативния процес на Рики Мартин. Разкривайки най-уязвимата си и деликатна страна, без да се ограничава до конкретен музиканел жанр, звездата преминава през дълъг ретроспективен период на канализиране на емоциите и преживяванията си, за да създаде PAUSA.  

Това, което прави EP-то още по специално е, че всяка една от шестте разнообразни колаборации със Стинг, Residente, Bad Bunny, Diego El Cigala, Педро Капо и Карла Морисън, представя своя идентичност и история. Двата хитови сингъла, които Мартиниздаде преди месеци - “Cántalo” с Residente и Bad Bunny, както и оригиналната версия на “Tiburones”, разкриват еволюция и в творческия му стил на писане на музика и текстове. Това се дължи на чувството на абсолютна креативна свобода да мискира щастливи и жизнени мелодии с латино корените си, наблягайки на романтиката и носталгията.  

Заедно с релийза на PAUSA, фондацията на Рики Мартин (Ricky Martin Foundation) продължава хуманитарната си дейност, като в момента фокусира усилията си в подкрепа на неравностойните общности в Пуерто Рико и Доминиканската Република, които са изложени на голям риск от заразяване с COVID-19.  

PAUSA - съдържание:

1.Simple ft. Sting

2.Recuerdo ft. Carla Morrison

3.Cae de Una – Pedro Capó

4.Quiereme – Diego El Cigala

5.Tiburones

6.Cantalo – Residente, Bad Bunny

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Ключови думи: