На живо

7

Давид Гета ще направи второ благотворително шоу

Лайвстрийм събитието ще се състои в Ню Йорк на 31 май, от 02:00 ч. българско време

Публикувано на 25 Май 2020
Давид Гета ще направи второ благотворително шоу

Давид Гета обяви, че ще направи второ благотворително шоу.

След разбиващия успех на United At Home в Маями, който събра повече от 750 000 щатски долара за благотворителните организации срещу COVID-19 и привлече повече от 25 милиона зрители, френският диджей ще бъде домакин на лайвстрийм изпълнение в Ню Йорк на 30 май, за да повдигне духа и събере пари за Кметския фонд за напредък на Ню Йорк Сити, Feeding America, Световната здравна организация и фондация Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France. 

Изпълнението на Гета ще бъде в най-символичната локация на Ню Йорк Сити, която ще бъде разкрита по време на събитието. United At Home, създаден и съвместно продуциран с Charity Guys, цели да сложи усмивки по лицата на Ню Йорк и света чрез силата на музиката.

Изпълнението на Давид Гета ще започне след дневните аплодисменти към здравните работници в 19:00 ч. и може да се гледа на живо в социалните мрежи в каналите на диджея във Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Twitch, VK и TikTok. Събитието ще включва гост появи от героите на първа линия в града с други специални гости. Жителите на Ню Йорк са окуражени да се присъединят към глобалната публика на Гета и да гледат изпълнението му от безопасността на дома. Освен това, на сета може да се наслаждавате само онлайн; няма да има усилване на звука.

"Вълнувам се да съобщя, че ще съм домакин на още едно събитие на живо за събиране на пари за благотворителните организации в помощ срещу борбата с вируса. Ню Йорк е един от любимите ми градове и е чест да имам възможността да направя нещо, за да помогна на града в това трудно време. Планираме нещо специално, на което ще може да се насладите от домовете си по света. Като диджей, тълпата е един от най-важните апекти на всяко шоу и въпреки че не можем да сме заедно, можем да използваме времето да се обединим по нови начини и да помогнем на онези, коити се нуждаят най-много от това", заяви Дадивд Гета.

“Здравните работници на града ни са първите в битката срещу коронавируса. Когато жителите на Ню Йорк остават вкъщи, нашите лекари, медицински сестри и болничен персонал пристъпват напред, за да спасяват животи. Благодаря на Давид Гета за партньорството му да помогне на града да продължи да набавя средства за защитни облекла и други изключително важни припаси за защита на нашите здравни работници по време на публичната здравна криза”, казва първата дама на града Шърлейн Маккрей.

Средствата, набавени от изпълнението, ще бъдат дарени на следните организации:

•Кметския фонд към Advance New York City, с председател първата дама г-жа Макрей, е официален клон за набиране на средства в Ню Йорк Сити за облекчаване на последствията от COVID-19, който работи всеки ден в подкрепа на уязвимите, включително здравните работници на първа линия и основен персонал, имигрантски общности, пострадали от домашно насилие и др. Инициативата на Гета United At Home също ще продължава да помага.

•Feeding America, най-голямата организация на страната срещу глада

•Fondation Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France, чиято мисия е да подобри условията на здравните работници и пациенти в болниците във Франция;

•Фонда за солидарен отговор на Световната здравна организация срещу COVID-19, който се грижи здравните работници на първа линия да са екипирани с основни защитни облекла, пациентите да получават подходящата грижа и работи за създаването на ваксини, тестове и ускорено лечение.

Давид Гета освети тюркоазените води на Бискейн Бей, изпълнявайки пред 8000 местни хора, които танцуваха от балконите си. Пред около 62-метровия басейн в Icon Brickell в Маями, знаменитият френски артист изпълни приятна музика в рамките на час и половина, сега вече гледано над 25 милиона пъти (гледайте тук). Събитието събра над 750 000 долара, включително 300 000 долара личен принос от диджея. Каналите за дарения остават отворени за Feeding South Florida, Feeding America, Световната здравна организация и фондация Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France, като даренията са добре дошли чрез davidguetta.com/donate.

Второто издание на United At Home без съмнение ще бъде страхотен успех, когато Гета отново обединява света чрез музиката. Следете социалните мрежи на диджея. Стартът е от 02:00 ч. българско време на 31 май, неделя. UNITED AT HOME - зо май, 7pm New York/ 4pm LA/ 12am London/ 1am Paris/ 3am Dubai/ 8am Tokyo.  

Ключови думи: