На живо

7

Сиа издава сингъл от първия си филм

Парчето Together ще бъде част от саундтрака на бъдещия режисьорски дебют на австралийката

Публикувано на 22 Май 2020
Сиа издава сингъл от първия си филм

Сиа пуска сингъл от първия си филм.

Парчето "Together" ще бъде част от саундтрака на бъдещия режисьорски дебют на австралийката.

Девет пъти номинираната за награди Grammy и мултиплатинена изпълнителка ще включи 10 нови песни в предстоящия филм, озаглавен Music. 

Музикалното видео на "Together" ще даде на феновете първи поглед към лентата, в която участват Кейт Хъдсън, Лесли Одом Джуниър и Мади Зиглер. 

Във филма Зу (Кейт Хъдсън) е трезвена отскоро и търси пътя си в света, когато получава новини, че става единствения настойник на полусестра си Мюзик (Мади Зиглер), младо момиче, страдащо от аутизъм. Филмът изследва две от любимите теми на Сиа – намирането на глас и какво означава да създадеш семейство.   

Сценарият за Music е писан от Сиа и Далас Клейтън, базиран на кратката история, която Сиа написва през 2007. Песента "Together" е писана от Сиа и Джак Антоноф и продуцирана от Антоноф, с допълнителна продукция от Джеси Шаткин. Песента и музикалното видео се издават чрез Monkey Puzzle/Atlantic Records.   

По-рано тази година Сиа бе включена в сингъла на BTS "On". Миналата година тя си партнира с Дипло и Лабиринт. Дебютният албум на групата LSD (Лабиринт, Сиа и Дипло) има над 1 милиард стрийма към момента.   

За Сиа:

44-годишната Сиа Фърлър издаде номинирания за Grammy This Is Acting (Monkey Puzzle/RCA Records) през 2016 с бурно одобрение и затвърди ролята си като една от най-големите звезди днес и изпълнители на живо. Тя има повече видеа в "Клуб на милиард гледания" в YouTube от всяка друга изпълнителка на планетата. Страхотният сингъл "Cheap Thrills" бе глобален хит по радиото с мултиформат и един от най-дълго застоялите се сингли в Top 40 на 2016 г. Успоредно със собствения си успех, Сиа е и писала хитове за едни от най-големите звезди, като Бионсе, Кание Уест, Риана, Бритни Спиърс, Кейти Пери и много други.

Кредит: Charlie Adelman (Crush Music)

Ключови думи: