На живо

7

Ноа Сайръс издаде втори миниалбум

Записът The End Of Everything включва 8 трака, като 5 от тях са чисто нови

Публикувано на 21 Май 2020
Ноа Сайръс издаде втори миниалбум

Ноа Сайръс представи втория си миниалбум.

20-годишната мултиплатинена изпълнителка върви по стъпките на сестра си Майли към световния успех с пълна сила.

Преди няколко дни тя издаде дългоочаквания си втори миниалбум – The End Of Everything.

Записът включва 8 трака, сред които вече познатите парчета “I Got So High That I Saw Jesus“, “Lonely“ и международния й суперхит “July”, както и 5 чисто нови трака.

Историята в The End Of Everything започва с песента “Ghost”, за която Ноа споделя ексклузивно пред списание Rolling Stone: “Продължавам да виждам по-младото си аз, толкова празно и тъжно, изпълнено с омраза към себе си. Боря се с депресията от 11-годишна и винаги съм се чувствала много несигурна. Спомням си, че чувствах тъга нонстоп. Когато си представям малката аз, виждам как тя има нужда само от ръце, които да я прегърнат, някой да й каже, че ще порасне и ще бъде добре, и че някой ден огледалото няма да бъде нейн враг“. 

За песента “Young & Sad” допълва: “Чувствам, че много от съвременните артисти създадоха тренд около това да са тъжни и го представят като нещо “яко“. Когато пишех песента, бях с двама приятели и оригиналният текст гласеше: “искам да бъда млада и тъжна още малко“, но някак тези думи не ми се струваха правилни. Не искам да бъда тъжна. Нормално е да си тъжен, но не е “яко“. Затова промених текста на “не искам да бъда…“, след като разбрах какво всъщност ме притеснява. За мен бе важно песента да започне с гласово съобщение от баща ми, което той ми изпрати преди време, в много тъмен период от живота ми, за да ми напомни да се усмихвам. Защото тогава ми се струваше невъзможно да го направя. Не бях способна дори да вдигна телефона“.    

Относно колаборацията си с Ант Клемънс, Ноа разказва: “Ант е мой човек и е изключително талантлив. Една нощ бяхме заедно в студиото и той извади мелодия, върху която работи, интерпретация на песента “With A Little Help From My Friends” на The Beatles и аз се влюбих. Записах няколко вокала, след това работихме по текста, продукцията и структурата. Забавно е, никога не сме предполагали, че ще издадем това парче, защото кой изобщо успява да получи правата да работи по песен на The Beatles?! Ние, предполагам…“ .

Вдъхновението за едноименното парче от албума The End Of Everything се ражда от тайм лапс видео на вселената от Джон Бозуел, което Сайръс е гледала.

“Вдъхновението за тази песен промени живота и гледната ми точка, защото осъзнах, че моментите ни на тази земя са преброени. Изведнъж големите неща се превърнаха в незначителни. Започнах да си връщам случки от детството, за които искам да се извиня. Пожелах да се свържа с хора, с които не бях имала контакт дълго време. Разбрах, че трябва да оценявам сегашните моменти повече, защото единствено това, което имаме В МОМЕНТА, е от значение, нищо друго“. 

The End Of Everything - съдържание:

1.Ghost

2.I Got So High That I Saw Jesus

3.Liar

4.Lonely

5.Young & Sad

6.July

7.Wonder Years (feat. Ant Clemons)

8.The End of Everything

Албумът The End Of Everything е наличен във всички дигитални платформи тук.

Кредит: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Ключови думи: