На живо

7

Джъстин Килес представи нова колаборация

Парчето, озаглавено Pam, е в сътрудничество с Деди Янки и Ел Алфа

Публикувано на 21 Май 2020
Джъстин Килес представи нова колаборация

Джъстин Килес обедини усилия с Деди Янки и Ел Алфа за нова песен.

Съчетавайки най-доброто от двата свята, "Pam" е енергичен трак, който преплита пуерторикански регетон и дембоу от Доминиканската република. 

"Първоначално в песента щяхме да сме Ел Алфа и аз. Но един ден бях в студиото с Деди Янки и когато той чу песента, веднага каза, че иска да се включи. Спряхме заради него", споделя Килес пред Billboard.

30-годишният пуерториканец разкри, че частта му с Ел Алфа е била готова през втората половина на 2019 година и Янки се е присъединил в началото на 2020.

"За мен е сбъдната мечта, че Янки хареса песента и се включи. Вярвам много в този трак", споделя Джъстин. 

Режисираното от Джей Пи Валенсиа музикално видео и продуцирано от 36 Grados между Пуерто Рико и Колумбия, показва Килес и Ел Алфа като собственици на пекарна, споделящи историята на успеха си по чуждестранно телевизионно предаване като символ, че музикалните им възможности и хитови записи не познават граници. Към тях се присъединяват Янки и група танцьори, които се забавляват на фона на парчето в цветната пекарна.

"Феновете ми ще се изненадат от песента. Странно е да ни видите и тримата в колаборация и мисля, че хората не го очакват", уверява Килес.

Ключови думи: