На живо

7

Джазмин Томпсън пусна нов сингъл

Парчето Love For The Lonely идва придружено от видеоклип, заснет в апартамента на певицата

Публикувано на 19 Май 2020
Джазмин Томпсън пусна нов сингъл

Джазмин Томпсън анонсира издаването на нов сингъл.  

“Love For The Lonely” е наличен на всички дигитални стрийминг платформи и услуги ТУК;

Песента идва придружена от "направи си сам" музикално видео, заснето от Томпсън и съквартирантката й в лондонския им апартамент, с помощ от от режисьора Джак Мунш. 

Писан с шотландската певица-автор на песни Нина Несбит и продуциран от Оли Грийн, сингълът “Love For The Lonely” показва как  Джазмин изследва трудностите при оставането във връзка заради правилните причини, въпреки чувството на саморазрушение, а необикновеният й глас е подкрепен от силен и емоционален струнен аранжимент. Тракът предвещава серия от нова музика от базираната в Лондон певица-автор на песни, включително продължението на миналогодишния и утвърден кратък албум Colour

Сензационното присъствие на Джазмин в YouTube и пленяващите й вокали ѝ помогнаха да стигне до сделка с големия лейбъл Atlantic Records на 13-годишна възраст. Сега, на 19 г., Томпсън се наслаждава на музикален просперитет, който я отведе от вайръл кавъри до собствения й  Wonderland и Colour EP.

Развълнувани сме да видим колко прекрасно еволюира Джазмин като артистОт подписването си с Atlantic на  13 г., тя продължава да ни скрива шапката с вокалната си сила и кретаивно развитие. "Love For The Lonely" е страхотна песен, която не само показва възвишения й глас, но и изпъква авторския й талант в писането на песни успоредно с колабораторите й Нина Несбит и Джордан Райли.  2020 ще бъде специална година за Джазмин – вълнуваме се за това и за другото, което предстои", казва A&R президентът на Atlantic Pete Ganbarg. 

Colour, писан и продуциран в колаборация от Томпсън и печелилия награди продуцент Ег Уайт, маркира зашеметяващ скок напред за Джазмин като артист и автор на песни, с  ослепителни песни като “loyal” и похвала от  Billboard като “чувствена медитация за верността в провалена връзка“. Краткият албум е последният от серия  популярни издания за 19-годишната певица след установяването на глобална фен база със серия отличителни видео кавъри и появи в редица международно успешни записи. Оттогава  Томпсън се превръща в дори по-харесвана певица, печелейки повече от 1 милиард глобални стрийма, включително над 3.7 милиона месечни слушатели в Spotify. Хитовия канал на Джазмин в YouTube също много се разрасна, насъбрайки над 630 милиона гледания в YouTube и повече от 3.5 милиона абонати досега. 

Успоредно с чудесната си работа, Томпсън направи оглавяващи класациите появи в редица хитови сингли. Колаборацията й с германския DJ/продуцент Робин Шулц в “Sun Goes Down” събра 1 милиард световни стрийма с много международни златни и платинени сертификати и топ 5 и топ 10 позиции в класациите из Европа, Австралия и Южна Америка. В допълнение, придружаващото видео към песента разполага с почти 400 милиона гледания в YouTube

Ремиксът на германския DJ Felix Jaehn  “Ain’t Nobody (Loves Me Better)” стана даже още по-голям хит, изкачвайки се в топ 10 в класацията iTunes Store  “Top Dance Songs”, докато в същото време се сдоби със златни и платинени сертификати в брой страни. Вдъхновен от версията на Джазмин през  2013 на Руфъс и Шака Кан на “Ain’t Nobody”, ремиксът привлече над 1 милиард глобални стрийма в  Spotify, докато оглавяваше класациите в Австрия, Чехия, Германия, Унгария, Нидерландия и Полша.  Придружаващото видео към “Ain’t Nobody (Loves Me Better)” събра над 376 милиона индивидуални стрийма само в YouTube.

Ключови думи: