10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Deep Zone Project представиха нова песен

За парчето, озаглавено Gimme Love, групата е поканила Тото от СкандаУ

Публикувано на 14 Май 2020
Deep Zone Project представиха нова песен

Deep Zone Project разкриха новата си песен.

Групата е поканила Тото в новия си проект „Gimme Love”.

DJ Dian Solo, който е лидер на групата, изпратил на половинката от СкандаУ демо на парчето, а Тото толкова го харесал, че още на следващия ден записал своята част от вокала. 

Заедно решили да отбележат премиерата по супер нестандартен начин – като изстрелят диск с парчето в Космоса.

Свързали се с британска компания, ангажирана с метеорологични и космически изследвания, която закачила диска с новата песен на Deep Zone Project и Тото на специален летателен апарат с HD камера и от станция в Шефийлд, Великобритания го изстреляла на 28 000 метра височина  в средната част на стратосферата. Гледайте видеото ТУК

„Gimme Love” е микс между енергичен хаус и мелодичен рап, преплетени с живи цигулки и китари. По текста и музиката работи цялата група заедно с Тото, с когото отдавна планирали да направят съвместно парче. 

„Колаборациите са едни от най-незабравимите музикални преживявания и „Gimme Love” e точно такова. Енергия, позитивен дух и мирис на лято – това ще ви подарим с новата си песен“, споделят тримата от Deep Zone Project. 

Видеоклипът на „Gimme Love” е дело на режисьора Васил Стефанов, а в него взимат участие и танцьорките от Secret Garden Show. Проектът е подкрепен от интернет компанията Gigafiber, както и от „Вирджиния Рекърдс“, които се заемат с разпространението и дигиталните активности. 

Премиерата на “Gimme Love”е на 14.05 (четвъртък) в 10:00 ч. Можете да слушате парчето във всички стрийминг платформи – Spotify, Apple Music, Tidal, A1 Xplore Music, Deezer и др. 

Ключови думи: