На живо

7

Tones And I представи ново видео

Клипът е към сингъла, озаглавен Can’t Be Happy All The Time

Публикувано на 13 Май 2020
Tones And I представи ново видео

Tones And I сподели своето ново официално музикално видео. 

То е към сингъла “Can’t Be Happy All The Time” и е продуцирано от Ghostie Studios & Tathata Productions. 

Визуализацията е отражение на буреносната година на Tones And I и многообразната й връзка с успеха.

Tones And I вече разкри детайли за трака, обяснявайки: “Can’t Be Happy All The Time" е относно трудностите при сблъскването със славата толкова бързо и справянето с драматичните промени в начина на живот – хубавото и лошото идват с тях”. 

Миналия месец Tones And I издаде сюрреалистичното видео към “Bad Child” и дебютира с акустично пиано изпълнение на песента в шоуто на Джими Фалън.

“Can’t Be Happy All The Time” и “Bad Child” маркират новата музика на чупещата рекорди и изгряваща суперзвезда след дебютното издаване на ЕР-то от 2019 г. The Kids Are Coming, който включва и глобалния хит “Dance Monkey”.

Създаващият история сингъл “Dance Monkey" навърши година от издаването си и се утвърди като „най-търсения сингъл в Shazam за всички времена”, като се превърна и в 8-ата най-слушана песен за всички времена в Spotify и най-слушаната някога песен от жена артист в платформата.

Също така “Dance Monkey” наброява над седем милиарда глобални стрийма и получи платинен сертификат в Щатите, докато в същото време достигна мултиплатинен или диамантен сертификат в петнадесет други страни. Освен това “Dance Monkey” се приземи на #4 в класацията на Billboard Hot 100, превръщайки се в първия топ 5 Hot 100 хит, изцяло писан от жена от над осем години. В Австралия “Dance Monkey” държи рекорда за най-много седмици, прекарани на #1 в класацията за сингли на ARIA, докато в Обединеното кралство “Dance Monkey” направи Tones And I най-дълго задържалия се на #1 жена артист за всички времена в Официалната класация за сингли. Наскоро The New York Times разкриха детайли за създаването на “Dance Monkey” в сериите Diary of a Song video series, говорейки с Tones And I за пътуването й от уличен музикант в глобална звезда.

При всичко това, Tones And I бе анонсирана за победител на Междунродното състезание по авторство на песни за 2020 г., най-голямото и престижно международно състезание за писане на песни на света, което прие над 18 000 участници от 140 държави.

“Dance Monkey” на Tones And I също води Музикалните награди на APRA следващия месец с четири номинации: Най-изпълняваната австралийска песен, Най-изпълняваната по песен, Пробив за създател на песни и престижната награда APRA Песен на годината. 

През февруари Tones And I представи алтернативна версия на Never Seen The Rain – оригиналният запис се появява в The Kids Are Coming EP – която е придружена от видео с изпълнение на живо. В разширения вариант Tones And I прави силно и съвършено изпълнение, като към тея се присъединява хор и група от трима музиканти. 

Ключови думи: