На живо

7

Графа сподели видеото на своя песен

Парчето Изкуствен елемент идва придружено от официален клип, който дебютира тази сутрин

Публикувано на 12 Май 2020
Графа сподели видеото на своя песен

Графа представи клипа на своя песен.

Парчето "Изкуствен елемент" идва придружено от официално видео, което дебютира в YouTube канала на Monte Music тази сутрин (12.05.2020).

Сингълът излиза в момент, в който преосмислямe кои са важните неща за нас, без какво не можем и от какво наистина се нуждаем, кои сме всъщност.

Историята на „Изкуствен елемент“ започва през 2006 година, когато Графа издава албума „Честно в очи“ и прави първото си национално турне. Песента обаче не е издадена като сингъл независимо, че за почитателите му е една от най-любимите.

През 2019 година Графа включва нова версия на „Изкуствен елемент“ в албума си „Страничен наблюдател“, а времето на изолация вдъхновява него и режисьора Башмоушън да създадат видеото към нея. Популярният от кино и телевизионния екран актьор Дани Ангелов, откликва на поканата да се снима в клипа, както и актьорите Боряна Ангелова, Стоян Колев и Траян Велев. Специално участие има и бащата на Графа Кирил Ампов от емблематичното трио “Спешен случай”, създател и на първото телевизионно шоу за таланти Хит-1.

Песента „Изкуствен елемент“ звучи красиво и носи силна енергия. Искреният текст внушава усещането за промяна и увереност във вътрешната сила, която притежаваме. Думите “Дали ще се обърнеш, да повярваш в мечтите, които си имал, преди да се превърнеш в изкуствен елемент?“ ни карат да се замислим, но и да повярваме, че ние сме тези, които определяме кои сме сега и какво ще е нашето бъдеще. 

За нея Графа сподели: "Тя търпеливо дочака своето време. Песента "Изкуствен елемент" вече е официален видео сингъл. Миналата година я записах в нова версия за албума Страничен наблюдател. Текстът е по актуален от всякога! Благодаря на режисьора Павлин Иванов - Башмоушън за огромното сърце и отдаденост, както и на актьорите Дани Ангелов, Боряна Ангелова, Стоян Колев, Траян Велев. И не на последно място на моя баща Кирил Ампов, който с участието си даде смисъл и завършеност на целия проект. Ако ви харесва коментирайте и споделяйте, за да може посланието да достигне до повече хора. Благодаря Ви!", написа Влади Ампов в официалната си Facebook страница.    

Ключови думи: