На живо

7

Вижте новото видео на Pavell & Venci Venc'

В новото си парче, озаглавено Булгари, дуото посвещава римите си на обичта към българското и на своя поглед към всичко онова, което го руши

Публикувано на 12 Май 2020
Вижте новото видео на Pavell & Venci Venc'

Pavell & Venci Venc’ са известни със силните си рими.

В новото си парче „Булгари“, на което двамата са автори, те са ги посветили едновременно на обичта си към българското и на своя поглед към всичко онова, което го руши.

В композицията момчетата вплитат и откъс от известната българска песен „Кога зашумят шумите“, за която Венци признава, че е най-първата песен, в която се влюбва и запява още като дете.

Снимките на видеото към „Булгари“, идеята за което е на самите артисти, са осъществени в района на Врачанския Балкан и Видин и „хващат“, благодарение на камерата на Петко Андонов, спиращи дъха гледки от България.

„Песента „Булгари“ е един самокритичен автопортрет, който ни напомня едновременно за причините да се гордеем, но и за тези да се срамуваме от себе си. Обичта ни към България е добра причина да се опитаме да надскочим недостатъците си“, споделят Павел и Венци.

Официалната премиера на „Булгари” се състоя на 11.05 (понеделник) в 19:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“. Песента е налична за стрийминг и във всички дигитални платформи – A1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и др.

Ключови думи: