На живо

7

Charli XCX издаде нов сингъл

Новият албум на певицата ще излезе на 15 май

Публикувано на 28 Април 2020
Charli XCX издаде нов сингъл

Британската изпълнителка Charlie XCX пусна нов сингъл от предстоящия си албум.  

Песента "Claws" смесва  поп, хип-хоп, електроника и транс, а Charli ловко се рее в непримиримия инструментал на трака. Изследвайки чувството да бъдеш близо до тези, които обичаш всеки ден, "Claws" улавя маниакалното тържество на любов в изолация по освежаващ начин.

Излизащият на 15 май 2020 предстоящ албум на Charli XCX ‘how i’m feeling now’ е напълно уникален проект. Писан, записан и издаден по време на карантината заради пандемията от COVID-19, албумът кани колаборации по нов начин, приветствайки феновете да дадат обратната си връзка за всеки аспект от записа; от допринасяйки с видеа, през избор в писането на песните, до селекция на синглите и още. Като продължение на анкета от Charli, тя разкри ‘claws’, ангелският втори сингъл от албума.

Продуцент на "Claws" e Dylan Brady от 100 gecs, a кориците на парчето са три, създадени от Timothy Luke, Naked Cherry и Sara Cwynar.



В сряда Charli проведе третата си седмична Zoom конференция пред 1000 фена, отговаряйки на въпроси за визуалното творчество на албума от Paris Hilton, Leigh-Anne Pinnock oт Little Mix и любимката Gia Gunn от RuPaul’s Drag Race.

Ключови думи: