На живо

7

Спечели с Kärcher‎!

Влез на сайта www.njoy.bg, отговори на въпроса и може да спечелиш награда!

Публикувано на 27 Април 2020
Спечели с Kärcher‎!

Сега твоят дом е твоята крепост повече от всякога!

Почисти го до съвършенство с Kärcher‎ и се забавлявай с новата игра по радио N-JOY!

Запознай се с два от уредите на Kärcher - серията парочистачки SC2, SC3, SC4, SC5 и парния екстрактор SV7 - и може да спечелиш невероятни награди! Уредите на Kärcher почистват перфектно в дълбочина, без никакви химикали, само с помощта на пара. Унищожават 99.9% от всички бактерии вкъщи и са особено подходящи за семейства с малки деца и за хора с алергии.

Отговаряй на въпросите, публикувани в  страницата на играта и всеки ден имаш шанс да спечелиш ключодържател с карабинер, шапка с козирка и колан за джогинг от Kärcher

Голямата награда очаква един щастливец в края на играта. Той ще получи от Kärcher акумулаторен уред за почистване на прозорци и всякакви други гладки повърхности.

Акумулаторният уред за почистване на прозорци на Kärcher почиства идеално не само стъкла, но и всякакви други гладки повърхности: огледалото, душ кабината, плочките, керамичното покритие на печката, предното и задно стъкло на автомобила...При това, три пъти по-бързо в сравнение с обичайните методи. Безкомпромисно почистване без капки или ивици, бързо, икономично и ефективно. 

С новия смукателен накрайник петната се премахват само с едно движение. Уредът работи в продължение на 100 минути без прекъсване. Има дисплей, който изписва колко време остава до повторното зареждане, което позволява планиране на времето за почистване. 

Акумулаторният уред на Kärcher има силиконови пера, подходящи за по-големи прозорци, които почистват прецизно до ръба (а в днешно време прозорците ни стават все по-големи, нали?). Те може да се свалят и почистват много лесно. Уредът е тих, тежи по-малко от 1 кг, а резервоарът му за вода се изсипва без контакт с мръсотията. 

Уредът за почистване на прозорци се предлага с бързо зарядно, пулверизатор, микрофибърна кърпа и 20 мл. концентарт за почистване. 

Освен че почиства брилянтно, този уред на Kärcher ви спестява и време, което можете да посветите на себе си или на своите близки. 

Включи се в играта на радио N-JOY и спечели уред от Kärcher – за да заблести пак домът ти. А, когато видиш бързия и лесен резултат, ще кажеш отново „УАУ“! Освен че почистват брилянтно, уредите на Kärcher спестяват и време, което можеш да посветиш на себе си или на своите близки.

Ключови думи: