На живо

7

Спечели с Kärcher‎!

Влез на сайта www.njoy.bg, отговори на въпроса и може да спечелиш награда!

Публикувано на 24 Април 2020
Спечели с Kärcher‎!

Сега твоят дом е твоята крепост повече от всякога!

Почисти го до съвършенство с Kärcher‎ и се забавлявай с новата игра по радио N-JOY!

Запознай се с два от уредите на Kärcher - серията парочистачки SC2, SC3, SC4, SC5 и парния екстрактор SV7 - и може да спечелиш невероятни награди! Уредите на Kärcher почистват перфектно в дълбочина, без никакви химикали, само с помощта на пара. Унищожават 99.9% от всички бактерии вкъщи и са особено подходящи за семейства с малки деца и за хора с алергии.

Отговаряй на въпросите, публикувани в  страницата на играта и всеки ден имаш шанс да спечелиш ключодържател с карабинер, шапка с козирка и колан за джогинг от Kärcher

Голямата награда очаква един щастливец в края на играта. Той ще получи от Kärcher акумулаторен уред за почистване на прозорци и всякакви други гладки повърхности.


Парният екстрактор на Kärcher почиства перфектно, без никакви химикали, само с помощта на пара. Унищожава 99.99% от всички бактерии на твърдите повърхности и е особено подходящ за семейства с малки деца и за хора с алергии.

Той е уред 3-в-1: почиства с пара, изсмуква и подсушава. При това, само в една стъпка! Обединява предимствата на парочистачките с тези на прахосмукачките за сухо почистване. 

С парния екстрактор на Kärcher хората с алергии най-сетне могат буквално да си поемат дъх: той отстранява дори най-фините частици прах у дома. Може да го ползвате като прахосмукачка с воден филтър. 

Уредът е мултифункционален и удобен. Позволява лесна и бърза смяна на 3 приставки в зависимост от това дали подът е с мека или с твърда повърхност. Има 4 степени за регулиране силата на изсмукване и 5 степени за регулиране количеството на подавана пара, както и нещо много важно – защита на децата от парата.   

С парния екстрактор се почистват идеално смесители, умивалници, плочки, прозорци, огледала, абсорбатори, готварски печки, подови покрития, ламинат и паркет, климатици и мн.мн.др. , А диваните, мокета и килимите могат да бъдат освежени. Лесно, удобно и без химия. 

Освен че почиства до блясък, парният екстрактор на Kärcher ви спестява и време. Което можете да посветите на себе си или на своите близки.


Включи се в играта на радио N-JOY и спечели уред от Kärcher – за да заблести пак домът ти. А, когато видиш бързия и лесен резултат, ще кажеш отново „УАУ“! Освен че почистват брилянтно, уредите на Kärcher спестяват и време, което можеш да посветиш на себе си или на своите близки.

Ключови думи: