На живо

7

Алиша Кийс отправи музикално послание

Суперзвездата посвещава песента Good Job на хората, борещи се с COVID-19

Публикувано на 23 Април 2020
Алиша Кийс отправи музикално послание

Алиша Кийс отправи музикално послание към невъзпетите герои на нашето време.

Суперзвездата посвещава песента „Good Job“, която записва миналата година за предстоящия си албум, на хората, борещи се с COVID-19.

Носителката на цели 15 награди „Грами“ пише песента миналата година, заедно със съпруга си - продуцента Суис Бийтс, хит мейкъра The Dream и композитора Ейвъри Чамблис.

„Good Job“ е първоначално посветена на всички невъзпети герои в живота на Алиша, като майка й, която се мъчи да я отгледа сама в Ню Йорк, както и много други хора, които често остават незабелязани и пренебрегнати от обществото. Кийс решава, че глобалната пандемия, в която всички се намираме, е най-подходящия момент да издаде парчето и да отправи послание към хората.

„Независимо дали се борите на първа линия в болниците, или едновременно с работа, отглеждане на семейство и обучение на деца вкъщи, разнасяте поща, храна и пратки или се борите с лични проблеми заради COVID-19, разбирам ви. Виждаме ви, обичаме ви и ви благодарим“, споделя Алиша.

Песента ще бъде използвана и за музикална тема на кампанията „Героите на CNN“, която чества обикновените хора, превърнали се в спасители по време на пандемията. В петък всички зрители ще бъдат поканени да споделят снимки и видеа на хора от техните общества, които вършат полезни дела, за да направят света по-добро, здравословно и безопасно място. Всяка седмица CNN ще излъчва колекция с героите по телевизията, както и в дигиталните и социалните си платформи.

„Парчето на Алиша перфектно улавя най-позитивното от всичко, което виждаме и преживяваме по време на тази пандемия – нормални хора, които се активизираха максимално, за да откликнат и помогнат на света, който има най-голяма нужда от тях сега“, коментира Джеф Зукер, председател на WarnerMedia News & Sports.

„За нас е чест да си партнираме с Алиша и да споделим вдъхновяващата й работа със света, оказвайки благодарност на всички тези герои“.

„Good Job“ ще бъде включена в предстоящия си едноименен албум ALICIA, който излиза по-късно тази година. За световната премиера на видеото към парчето, Keys сключи парньорство със CNN за кампанията им за борба срещу COVID-19.

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Ключови думи: