На живо

7

Джеймс Блънт издаде вдъхновяващ нов сингъл

Печалбите от песента ще бъдат дарени на Британската национална здравна служба и на Световната здравна организация за помощ с борбата срещу COVID-19

Публикувано на 23 Април 2020
Джеймс Блънт издаде вдъхновяващ нов сингъл

Джеймс Блънт издаде вдъхновяващия нов сингъл “The Greatest“.

Печалбите от песента ще бъдат дарени на Британската национална здравна служба и на Световната здравна организация за помощ с борбата срещу COVID-19. 

Пиано баладата „The Greatest“ е стоплящ сърцето трак, в който изпъкват трогателните вокали на Джеймс и вълнуваща китарна част.

„Първоначално написах “The Greatest“ за децата ми, като съобщение за надежда към бъдещето им в лудия свят, в който живеем. Но през последните няколко седмици песента за мен получи ново значение, виждайки служителите в Националната здравна служба, първите отговорници и здравни професионалисти по света как се борят с коронавируса. Тези хора са истинските ни герои – те са най-великите и ние трябва да им покажем благодарността, която наистина заслужават", споделя Джеймс Блънт.

Видеото показва кадри от Националната здравна служба и здравните работници по света, които са на предните линии в битката със заразените от коронавирус. Това видео е в тяхна чест. 

Ключови думи: