10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Спечели с Kärcher‎!

С парочистачките на Kärcher‎ почистваме цялото домакинство перфектно и в дълбочина, без никакви химикали, само с помощта на пара

Публикувано на 15 Април 2020
Спечели с Kärcher‎!

Сега твоят дом е твоята крепост повече от всякога!

Почисти го до съвършенство с Kärcher‎ и се забавлявай с новата игра по радио N-JOY!

С парочистачките на Kärcher‎ почистваме цялото домакинство перфектно и в дълбочина, без никакви химикали, само с помощта на пара. 

Чрез специална технология произвеждат постоянно във времето налягане и суха пара. Така унищожават 99.9% от всички обичайни бактерии и вируси върху твърдите повърхности у дома. Затова са любими на семействата с малки деца и хората с алергии. 

Парочистачките имат богата гама аксесоари – дюзи, накрайници с различни четки, ютия, маса за гладене, маркучи за пара, комплект кърпи и др. 

Независимо дали в кухнята, банята или на подовете, дори и при гладене, парочистачките на Керхер постигат ненадминати резултати – съвършена хигиена и здравословна среда.

Отговаряй на въпросите, публикувани в страницата на играта и всеки ден имаш шанс да спечелиш ключодържател с карабинер, шапка с козирка и колан за джогинг от Kärcher! 

Голямата награда очаква един щастливец в края на играта. Той ще получи от Kärcher акумулаторен уред за почистване на прозорци и всякакви други гладки повърхности. С него се почистват и огледалото, душ кабината, плочките, керамичното покритие на печката, предното и задно стъкло на автомобила... При това, три пъти по-бързо в сравнение с обичайните методи.

Ключови думи: