На живо

7

Спечели с Kärcher‎!

Запознай се с два от уредите на Kärcher - серията парочистачки SC2, SC3, SC4, SC5 и парния екстрактор SV7 - и може да спечелиш невероятни награди!

Публикувано на 12 Април 2020
Спечели с Kärcher‎!

Сега твоят дом е твоята крепост повече от всякога!

Почисти го до съвършенство с Kärcher‎ и се забавлявай с новата игра по радио N-JOY!

С парочистачките и парния екстрактор на Kärcher‎ почистваш перфектно в дълбочина, без никакви химикали, само с помощта на пара.

Запознай се с два от уредите на Kärcher - серията парочистачки SC2, SC3, SC4, SC5 и парния екстрактор SV7 - и може да спечелиш невероятни награди! Уредите на Kärcher почистват перфектно в дълбочина, без никакви химикали, само с помощта на пара. Унищожават 99.9% от всички бактерии вкъщи и са особено подходящи за семейства с малки деца и за хора с алергии.

Отговаряй на въпросите, публикувани в страницата на играта и всеки ден имаш шанс да спечелиш ключодържател с карабинер, шапка с козирка и колан за джогинг от Kärcher! 

Голямата награда очаква един щастливец в края на играта. Той ще получи от Kärcher акумулаторен уред за почистване на прозорци и всякакви други гладки повърхности. С него се почистват и огледалото, душ кабината, плочките, керамичното покритие на печката, предното и задно стъкло на автомобила... При това, три пъти по-бързо в сравнение с обичайните методи. 

Включи се в играта на радио N-JOY и спечели уред от Kärcher – за да заблести пак домът ти. А, когато видиш бързия и лесен резултат, ще кажеш отново „УАУ“! Освен че почистват брилянтно, уредите на Kärcher спестяват и време, което можеш да посветиш на себе си или на своите близки.

Ключови думи: