На живо

7

Михаела Филева ще направи виртуален концерт

Това ще се случи на 10 април, на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи от 21:00 часа

Публикувано на 10 Април 2020
Михаела Филева ще направи виртуален концерт

Днес Михаела Филева ще представи самостоятелен концерт на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи.

Заедно със своята група – Краси Тодоров, Васето Крумов, Сашо Обретенов, Радо Казасов и трио Тринити, Михаела ще изпълни хитовете “Латино сеньорита”, “Опасно близки”, “Без етикети”, “Танцувам само за теб” и други.

През последния месец талантливата изпълнителка поддържаше контакт с феновете си чрез социалните мрежи.

Тя  споделяше лични моменти от времето си вкъщи, включително намери начин как в домашни условия да зарадва последователите си с изпълнения на любими песни, акомпанирани онлайн от китариста Васил Крумов.

View this post on Instagram

#Помогниотвкъщи - благотворителен концерт в помощ на най-нуждаещите се от храна в периода на социална изолация, в който сме всички ние. Събраните средства ще бъдат предоставени на Българска хранителна банка. В концерта ще участват @vasko_vassilev_official, @lucydiakovska, @vladimir_ampov_grafa, @maria_ilieva_official и още много от любимите ни музиканти. Можеш да се включиш и ти чрез sms дарение на номер 17777 с текст DMS HRANA. Нека сме човечни ♥️ 08.04, 20:00ч., @official.btv

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on Apr 7, 2020 at 6:16am PDT

Михаела Филева прие без колебание  поканата на URBO и Joker Media Rental да се включи в инициативата #ЖивотВкъщи, с която организаторите призовават хората в този труден момент да останат по домовете си, като им дават възможност да се забавляват и правят престоя си там малко по-лесен и интересен.

Точно в 21 часа в петък (10 април), домовете ни ще се превърнат в концертни зали, а входът към тях са Facebook страниците на URBO, Mihaela Fileva, Monte Music Ltd., Joker Media Rental и STREAMER.BG, както и на официалният YouTube канал на инициативата.

Ако желаете да подкрепите българската музика и култура, можете да го направите с виртуален билет от платформата на URBO или чрез SMS на 1928 с текст LIVE на цена от 2,40 лв. с ДДС.

Ключови думи: