На живо

7

Ева Пармакова и DJ Hakan Akkus завладяват MTV Dance

Анимираното видео към звездната колаборация Runnin‘ се оказа любима на глобалния музикален канал

Публикувано на 09 Април 2020
Ева Пармакова и DJ Hakan Akkus завладяват MTV Dance

MTV Dance ще излъчва хита на Ева Пармакова и DJ Hakan Akkus.

Звездната колаборация на талантливото ни момиче с известния турски диджей – „Runnin‘“, се оказа любима не само на радиостанциите и музикалните телевизии у нас, но и на глобалния музикален канал.

Анимираното видео към песента е получило мощна подкрепа от екипа редактори на известната музикална телевизия и от понеделник можете да го засечете по така желания от всички артисти ефир.

Хитовият сингъл беше лицензиран в още 6 държави, като най-голямо внимание привлече в Турция, а профилът на Ева Пармакова в Spotify вече е доминиран от слушатели от Истанбул, Анкара, Измир и Бурса. Парчето намери място в над 1000 плейлиста в Spotify, сред които един от най-популярните в Турция – Hit Dans и беше добавено още в New Music Daily, Future Hits и Friday Feeling на Apple Music.

„Runnin’” е проект, който дава силен тласък на българската музика извън границите на нашата страна. В парчето се преплитат два от най-актуалните стилове в музиката - Ева със съвременното поп звучене от българската страна и Hakan Akkus с типичното ориенталско от турската. Безспорно това е една от най-успешните български песни в момента и е нормално да бъде забелязана и да зазвучи в много други страни.“, коментират водещи музикални редактори у нас.

Това е второ видео на Ева Пармакова, което пробива в MTV Dance, след като в началото на миналото лято „Tell Me Right” с Fabrizio Parisi и WahTony също бе заложено на активна ротация в плейлистите на канала.

Гледайте "Runnin’" на Ева Пармакова и DJ Hakan Akkus в официалния YouTube канал на „Вирджиния Рекърдс“. 

Ключови думи: