На живо

7

Митко Петров отправи покана към феновете си

По повод Световния ден на здравето и Деня на медицинските работници, изпълнителят ще направи онлайн концерт

Публикувано на 07 Април 2020
Митко Петров отправи покана към феновете си

Митко Петров кани почитателите си на концерт.

Днес от 20 часа, по случай Световния ден на здравето и Деня на медицинските работници, изпълнителят ще направя онлайн концерт "За истинската любов към живота".  

"В тези странни и трудни времена, реших да споделя малка част от времето си с вас, да изпълня любими песни, като се надявам да повдигнем заедно духа си с музика и с много положителна енергия!

Днес е специален ден за мен, защото точно преди осем години на тази дата представих първата си авторска песен - "За истинската любов", която посветих на моята любима баба, която беше медицинска сестра и един от най-големите ми фенове, и родена на този ден! Макар и някъде далеч от тук, знам, че ми помага във всичко!

Днес е световният ден на здравето и празник на медицинските работници - моята майка също е боец и се занимава с тази не лека работа! Вярвам, че музиката също лекува и искам да запазим усмивките на лицата си, да не позволяваме на страха да ни обвзема! Затова каня всички вас на моя импровизиран концерт, който ще излъча на живо от мястото, в което създавам най-много музика през последните месеци и преподавам пеене - Music Factory! 

Мен и музиката ми може да подкрепите като ме последвате във всички платформи, купите или просто харесате песните ми! Призовавам да го направите за любимите си български артисти, защото музиката е сила и трябва да подкрепим родните изпълнители и автори! Благодаря!", казва в съобщение Митко.

Билети за концерта на Митко Петров  не са нужни. Може да гледате безплатния лайв стрийм тази вечер от от 20:00 ч. в неговата Facebook страница.

Ключови думи: