На живо

7

Задават се тролски танци

Андерсън Паак и Джъстин Тимбърлейк пуснаха видеото към песента от Тролчета: Турнето

Публикувано на 06 Април 2020
Задават се тролски танци

Андерсън Паак и Джъстин Тимбърлейк ни канят на тролски танци.

Двамата изпълнители представиха видеоклипа на парчето "Don't Slack", което е част от саундтрака на "Тролчета: Турнето".

Визуализацията се появи в YouTube канала на Джъстин на 6 април и главната роля в нея е поверена на Ана Кендрик.

Очакваше се продължението на "Тролчета" да завладее киносалоните в следата на април, но световната здравна криза промени редица премиери.

Лентата на DreamWorks Animation се подготвяше да излезе на екран след четири години и отново да покори сърцата на милиони зрители.

Новото приключение ще отведе познатите ни и обичани герои далеч отвъд пределите на „родната сцена“, която до този момент те познават като единствена. Попи и Клон откриват, че са част само от едно от общо шест различни племена от тролчета, разпръснати в шест различни земи и отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват. И техният свят изведнъж става по-голям, доста по-шумен и опасен.

Кралица Барб, която е част от кралското потекло на хард-рока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар! Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената. Режисьори на филма са Уолт Дорн и Дейвид П. Смит, а продуценти са Джина Шай и Кели Кууни Силела.

Ключови думи: