На живо

7

Джей Балвин пусна нов албум

В първата си седмица Colores влиза в домовете на над 1 млрд. души в цял свят, за да ги забавлява по време на кризата и изолацията

Публикувано на 03 Април 2020
Джей Балвин пусна нов албум

Джей Балвин издаде нов албум.

В първата си седмица Colores влиза в домовете на над 1 млрд. души в цял свят, за да ги забавлява по време на кризата и изолацията.

"Благодарен съм, че новият ми албум Colores прави сегашния свят по-цветен. В края на всеки ден аз съм този, който забавлява и съм щастлив, че мога да внеса радост и позитивни вибрации в дома на всеки в тези трудни дни", сподели Балвин.

Диркетно от дома си в Меделин (Колумбия), световният #1 латино артист се свърза с медии, артисти, приятели и фенове в над 30 страни по света за цветен празник на многообразието и културата (Colorful Celebration of Diversity and Culture. 

В 14 страни албумът дебютира под #1 в Apple Music/iTunes, а всички 10 песни от него влязоха в Spotify Global Chart. Музикалното видео към новия сингъл "Amarillo" дебютира под #1 в Global Trends в YouTube и за 1 седмица натрупа впечатляващите над 38 млн. гледания.   

Албумът Colores и песните в него получават 6 пъти мултиплатинен статус по продажби, 11 платинени отличия и златни сертификати в над 15 държави. Colores е наличен на CD в онлайн магазина musicmall.bg.

Ключови думи: