На живо

7

Предстоящи онлайн концерти

Все повече музиканти правят свои музикални изпълнения в интернет

Публикувано на 02 Април 2020
Предстоящи онлайн концерти

В последните седмици световните и родни музикални звезди, поддържат тонуса на феновете си по интернет.

Сред събитията от световната сцена днес, на втори април, можем да отбележим Дипло, който ще направи диджей сет в Instagram Live и YouTube.

Cheat Codes и Anna of the North ще имат свое виртуално парти в Zoom. Zoomtopia е с благотворителна цел и за присъединяване е нужно дарение за Световната здравна организация.

Джеймс Бей се присъединява към идпълненията от Together At Home на Global Citizen.

Мигос ще отпразнуват рождения ден на Куейво с лайвстрийм в Инстаграм, а пуерториканския регетон изпълнител Яндел ще отговоря онлайн на въпроси на феновете в YouTube.

Вижте всички събития в страницата на Billboard - ТУК.

Следете официалния сайт и Facebook страница на радио N-JOY и за следващия концерт от поредицата NJOY@HOME, която стартира с изъпълнение на Тино.

Под наслова NJOY@HOME любимото радио на хиляди – радио N-JOY, започва да излъчва поредица музикални концерти на български и чуждестранни музиканти.

Кампанията на радиото и артистите, включили се в нея, има за цел да изрази своята съпричастност към най-засегнатите в настоящия момент, да отправи призив за отговорност към всички нас и да внесе доза хубава музика и добро настроение в ежедневието ни. 

Сред изпълнителите, които ще се включат, са Прея, VenZy, Дара Екимова, Innerglow, Кристиана Асенова и Toshey, Дамян Попов, Рафаел, Деница Караславова, Виктория, Ния Петрова и Атанас Кателиев - победителите от шоуто „Гласът на България“ и други.

Радио N-JOY е социално отговорна медия, която вярва, че в тежък момент като този всички имаме нужда от подкрепа и че само заедно, ще се справим. Като активна част от музикалната сцена в страната радиото има за цел да подкрепи не само всичките си фенове, но и музикалните изпълнители, които са част от творческите индустрии – един от най-засегнатите сектори към този момент. Към всяко видео радиото ще призовава всички желаещи да се включат в подкрепа на  музикални изпълнители.

Радио N-JOY активно се включи в кампанията за подкрепа на българските медици, излъчвайки песента „Ако си дал“ на вечния Емил Димитров. Като продължение на подкрепата си радиото призовава всеки, който има възможност, да дари 1 лв. чрез изпращането на SMS с текст DMS SOLIDARNOST на кратък номер 17777[1]. Тези призиви ще бъдат част и от видеата в NJOY@HOME. С направените дарения ще бъдат закупени необходима на лекарите специализирана медицинска апаратура и техника, лични предпазни средства и всичко друго, от което спешно се нуждаят болниците в момента.

Радиостанциите N-JOY, bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock, част от bTV Radio Group, призовават: Oстанете си вкъщи и бъдете отговорни.  


[1] Не се удържа ДДС за трите мобилни оператора в България

Ключови думи: