На живо

7

NJOY@HOME с любимото радио N-JOY

В официалната Facebook страница на радио N-JOY започна излъчване на онлайн поредица музикални концерти на български и чуждестранни музиканти

Публикувано на 01 Април 2020
NJOY@HOME с любимото радио N-JOY

Под наслова NJOY@HOME любимото радио на хиляди – радио N-JOY, започва да излъчва поредица музикални концерти на български и чуждестранни музиканти.

Кампанията на радиото и артистите, включили се в нея, има за цел да изрази своята съпричастност към най-засегнатите в настоящия момент, да отправи призив за отговорност към всички нас и да внесе доза хубава музика и добро настроение в ежедневието ни. 

Сред изпълнителите, които ще се включат, са Прея, VenZy, Дара Екимова, Тино, Innerglow, Кристиана Асенова и Toshey, Дамян Попов, Рафаел, Деница Караславова, Виктория, Ния Петрова и Атанас Кателиев - победителите от шоуто „Гласът на България“ и други.

Първото видео от поредицата вече е реалност и може да бъде гледано ТУК.

Радио N-JOY е социално отговорна медия, която вярва, че в тежък момент като този всички имаме нужда от подкрепа и че само заедно, ще се справим. Като активна част от музикалната сцена в страната радиото има за цел да подкрепи не само всичките си фенове, но и музикалните изпълнители, които са част от творческите индустрии – един от най-засегнатите сектори към този момент. Към всяко видео радиото ще призовава всички желаещи да се включат в подкрепа на  музикални изпълнители.

Радио N-JOY активно се включи в кампанията за подкрепа на българските медици, излъчвайки песента „Ако си дал“ на вечния Емил Димитров. Като продължение на подкрепата си радиото призовава всеки, който има възможност, да дари 1 лв. чрез изпращането на SMS с текст DMS SOLIDARNOST на кратък номер 17777[1]. Тези призиви ще бъдат част и от видеата в NJOY@HOME. С направените дарения ще бъдат закупени необходима на лекарите специализирана медицинска апаратура и техника, лични предпазни средства и всичко друго, от което спешно се нуждаят болниците в момента.

Радиостанциите N-JOY, bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock, част от bTV Radio Group, призовават: Oстанете си вкъщи и бъдете отговорни.  


[1] Не се удържа ДДС за трите мобилни оператора в България

Ключови думи: