На живо

7

Участниците в MasterChef готвят за олимпийските ни шампиони

В ресторанта ще влязат олимпийски шампиони от ранга на Мария Гроздева, Таня Богомилова и Йордан Йовчев

Публикувано на 30 Март 2020
Участниците в MasterChef готвят за олимпийските ни шампиони

Във вторник от 21:00 часа Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще дадат на хоби-готвачите трудната задача да приготвят деликатеси за едни от най-големите имена на България.

В кухнята на MasterChef ще влязат олимпийски шампиони от ранга на Мария Гроздева, Армен Назарян, Таня Богомилова, Детелин Далаклиев, Християн Стоянов, Денислав Коджабашев, Любомира Казанова, Михаела Маевска, Георги Георгиев, Петър Лесов, Красимир Дунев и Йордан Йовчев. Отборите, под ръководството на Добромир Ганчев – Добата и Николай Маджаров – Файчето, няма да имат право на провал.

Респектирани от важните гости в ресторанта на MasterChef, претендентите за титлата и голямата награда от 100 000 лева ще се борят с всички сили да докажат таланта си и да отговорят на изискванията на спортистите. Времето отново ще се превърне във враг, различните характери ще се сблъскат и ще доведат до неочаквани проблеми. Яйца ще накарат Ивайло Спасов „да рухне“, презентация ще предизвика възмущение във Виолина Маринова, а кръвното на Добата ще падне от отговорността „за всичко“. А след като получат оценката на олимпийските шампиони, по-зле представилият се екип ще отиде на елиминация.

Master престилката, която Файчето спечели в MasterClass-а на Chef Михалчев може да промени хода на борбата за запазване на мястото в любимото кулинарно състезание в България. Стратегическото й предимство дава на музикалният продуцент властта да предреши съдбата на свой колега, който да се сбогува с мечтата за титлата. Дали той ще я използва и кой ще напусне играта - утре от 21:00 ч. по bTV. 

В предаването „От 10 до 2 с Нейа“ по радио N-JOY в ежедневната кулинарна рубрика „Мастър Зона“ ще гостуват участници от настоящия и от предишни сезони на MasterChef. Те ще споделят своите рецепти, готварски трикове и съвети при готвене. Сред темите ще бъдат застъпени и правилното усвояване на остатъчни продукти с цел намаляване на хранителните отпадъци.

Ключови думи: