На живо

7

Сам Фелд пусна сингъл с Ела Хендърсън

Нидерландският DJ и продуцент представя дебютно издание през своя лейбъл

Публикувано на 30 Март 2020
Сам Фелд пусна сингъл с Ела Хендърсън

Сам Фелд представи първи сингъл през собствения си лейбъл - Heartfeldt Records.

Нидерландският диджей и продуцент e смятан за един от най-големите звезди в лейбъла Spinnin' Records.

Миналата година Сам отбеляза най-успешния си хит до момента "Post Malone" (feat. RANI), правейки общо над 500 милиона стрийма.

Междувременно той продължи да работи по новата си музика, изпълнения на живо със Sam Feldt Live Band и организацията с нестопанска цел Heartfeldt Foundation.   

Наскоро бе съобщено, че нидерландецът ще продължи това със собствения си Heartfeldt Records, лейбъл, който отблизо ще работи със същите събития на живо, радио предавания и фондация.   

"Hold Me Close" маркира началото на многоочаквания нов проект. Това дебютно издание, което подчертава неоспоримия талант на Сам Фелд да съживява поп запис с изкушаваща мелодия и денс ритъм. Опитът му с дийп хаус перфектно се смесва с припева на трака, подканяйки да пеем заедно със силните вокали на Ела Хендърсън, докато в същото време се заявява космически копнеж за свързване и споделяне на емоции.   

Със сигурност това е Heartfeldt музика със щипка съвременно звучене. "Hold Me Close" е всичко, към което Сам и лейбъла му (който споделя всеки 1% от приходите си с фондацията) са насочени, като междувременно подчертават, че този артист няма намерение да забавя темпото в скоро време и че му е предопределено да изведе нещата към следващото ниво отново през 2020 г.

"Работейки с Ела по трак беше моя мечта много години, така че съм супер развълнуван най-накрая да работя с нея по тази песен, която изпраща съобщение на любов и надежда в тези предизвикателни времена. Този предварителен летен хит е относно държането на близките си близо и прекарването на качествено време с тях, нещо, с което много от нас се припознават в момента на настоящата ситуация с коронавируса. Много от нас са затворени вкъщи сега, така че се надявам този трак да ви накара да затанцувате в хола и да очаквате лятото (и надявам се, към фестивалите) да дойдат. С този трак ние също стартираме марката Heartfeldt Records и не бих могъл да очаквам по-добро първо издание на лейбълаl!", заяви Сам.

Ключови думи: